Regionalne ceste

Opšte informacije

Stanje na cestama sati

Živinice-Zelenika (Bašigovci-Lukavica Donja)

Zbog radova na regionalnom putu R-455a Živinice-Zelenika, dionici Bašigovci-Lukavica Donja, saobraća se jednom saobraćajnom trakom od 08 do 16 sati radnim danima i subotom od 08 do 12 sati.

Priboj-Teočak

Zbog sanacionih radova na regionalnom putu Priboj-Teočak od 07 do 17:30 sati (ponedjeljak-subota) saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Hadžići-Gornja Grkarica-Krupac

Zbog neophodnih radova na regionalnom putu R-442 Hadžići-Gornja Grkarica-Krupac svakog dana osim nedjelje, od 07:30 do 17 sati na mjestima radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Kreševo-Kiseljak

Zbog radova na dionici Tomića krivina-Alagići od 07 do 17:30 sati saobraća se jednom trakom, dok je preko mosta na rijeci Ljuskavi u naselju Alagići saobraćaj obustavljen i preusmjeren na izgrađenu obilaznicu.

Podlugovi-Breza

Zbog sanacionih radova u terminu od 07 do 17 sati saobraća se usporeno, jednom trakom.

Rudo-Granični prelaz Uvac

Zbog oštećenja mosta, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse, dok je za putnička vozila brzina kretanja na mostu ograničena na 20 km/h.

Par Selo-Dubrave Donje

Zbog radova na izgradnji trotoara uz regionalnu cestu R-470 Par Selo-Dubrave Donje vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom (postavljeni semafori).