Aktuelno

BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o., u saradnji sa kompanijom AUTOline d.o.o Sarajevo, implementira program garancije mobilnosti "Mercedes-Benz Mobilo" za vozila Mercedes-Benz u Bosni i Hercegovini, koja se odnosi na vozila registrovana poslije 01.07.2010.

Mercedes-Benz Mobilo obezbjeđuje mobilnost vozača i putnika u slučaju kvara usljed greške vozača, saobraćajne/prometne nezgode, pokušaja otuđenja vozila i vandalizma.

Mercedes-Benz Mobilo vrijedi za svako Mercedes-Benz putničko vozilo (osim vozila SLR, Sprinter, Vaneo, V-Class, Vito i Viano) četiri godine od datuma prve registracije.

Pojedinosti o usluzi Mecedes-Benz Mobilo možete dobiti putem Mercedes mreže ovlaštenih servisa.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...