Stanje na cesti u BiH

Regionalne ceste

R-428

Ravno-Zavala

Zbog radova na dionici Ravno-spoj sa magistralnim putem M-6 (Ljubinje-Trebinje) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

R-444

Podlugovi-Breza

Zbog sanacionih radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

R-445

Malešići-Bioča

 Zbog izvođenja sanacionih radova,  saobraća se usporeno.

R-455a

Svatovac-Živinice (Suha-Barice)

Zbog sanacionih radova na regionalnom putu R-455a Svatovac-Živinice (dionica Suha-Barice)od 07 do 15 sati saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

R-456

Humci-Jasenice

Zbog sanacionih radova na regionalnom putu R-456 Humci-Jasenice, radnim danima od 07 do 17 sati saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

R-460

Gračanica-Srnice (Doborovci)

Zbog sanacionih radova na regionalnom putu R-460 Gračanica-Srnice na dionici Doborovci-Srnice od 07 do 17 sati saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

R-467

Rudo-Granični prelaz Uvac

Zbog oštećenja mosta, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse, dok je za putnička vozila brzina kretanja na mostu ograničena na 20 km/h.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT !“ Kod sudara za putnike na zadnjem sjedištu koji se nisu vezali sigurnosnim pojasom opasnost od težeg ozljeđivanja i smrtnog stradanja se povećava za tri puta u odnosu na vezane putnike. Zato UVIJEK PROVJERITE JESU LI SVI VAŠI PUTNICI VEZALI SIGURNOSNE POJASEVE !Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi
loading ...
X