Stanje na cesti u BiH

Gradske ceste

Izmjena režima saobraćaja u ulici Hakije Kulenovića (Sarajevo)

Zbog sanacije klizišta u ulici Hakije Kulenovića privremeno je izmjenjen režim saobraćaja (postojeći dvosmjerni saobraćaj se ukida i saobraćaj uspostavlja u jednosmjernom režimu). U funkciji je smijer iz pravca Jukićeve ulice, dok se iz pravca Odobašine ulice može doći samo do tunela.

Izmjena režima saobraćaja u ulici Maršala Tita u Mostaru

Zbog radova na izgradnji kolektora, obustavljen je saobraćaj u ulici Maršala Tita,  od pozorišta prema ulici Braće Brkić.

Izmjene režima saobraćaja u Sarajevu

Zbog izvođenja neophodnih radova izmjenjen je režim saobraćaja u ulicama: Armije Republike Bosne i Hercegovine, Poljine, Zmaja od Bosne, Hamdije Čemerlića i Franjevačka.

Obustava saobraćaja u ulici Miševići (Sarajevo)

Zbog sanacionih radova, od 07 do 17 sati obustavlja se saobraćaj u ulici Miševići (spoj M-17-Miševići). Alternativni pravac je M-17- Rakovička cesta-Miševići.

Obustava u ulici Kamenica (Sarajevo)

Zbog izvođenja neophodnih sanacionih radova od 07:30 do 17 sati obustavlja se saobraćaj u ulici Kamenica (od broja 47 do broja 88). Radovi se izvode etapno do 50 metara, a za vrijeme obustave, alternativni pravac je Kamenica-Mahmutovac-Paje Malta i obratno.

Obustava na raskrsnici ulica Hrasnička cesta, Umihane Čuvidine i Seada Bublina (Ilidža)

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice ulica Hrasnička cesta-Umihane Čuvidine-Seada Bublina od 00 do 24 sata obustavlja se saobraćaj. Za vrijeme obustave u funkciji će biti alternativni pravci

Izmjena režima saobraćaja u ulici Topal Osman paše (Sarajevo)

Zbog izvođenja sanacionih radova na dionici od mosta do raskrsnice sa ulicom Zvornička, zatvorene su dvije trake, dok su preostale dvije trake otvorene za dvosmjerni saobraćaj.

Obustava saobraćaja Crepljani- Kasetići- Žunovnica (Sarajevo)

Zbog izvođenja radova na izgradnji kolektora Crepljani- Kasetići- Žunovnica potpuno je obustavljen saobraćaj na dijelu od skretanja za objekat "Ribnjak Žunovnica" do naselja Kasetići. Alternativni pravac za vrijeme obustave saobraćaja je: Hadžići- ulica Žunovačka- ulica Tinohovska- naselje Kasetići.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“ U 50% slučajeva nevezani putnik će biti potpuno izbačen iz vozila kroz vjetrobransko staklo što drastično povećava mogućnost težeg ozljeđivanja ili čak i smrtno stradanje i zato NEKA VAM KORIŠTENJE SIGURNOSNOG POJASA UĐE U NAVIKU ! 


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Utorak
  • Srijeda
  • Četvrtak
Zatvori X
}