Stanje na cesti u BiH

Gradske ceste

Izmjena režima saobraćaja u Kantonu Sarajevo

Zbog izvođenja sanacionih radova usporeno se saobraća u ulicama: Budakovići, Hakije Kulenovića, Cicin Han, Čemerlina, Skenderija, Hadželi, Izeta Delića, Bulevar Meše Selimovića (kod tramvajske stanice Nedžarići, smjer Ilidža-Baščaršija), Barska, Bistrik, Alifakovac, Veliki Alifakovac, Maguda, Megara, Maršala Tita, Zaima Šarca, Čadordžina, Hamdije Kreševljakovića i Zlatnih Ljiljana (Hadžići).

Obustava u dijelu ulice Kralja Tomislava (Mostar)

Zbog radova za saobraćaj je zatvoren dio ulice Kralja Tomislava (Avenija), od raskrsnice ulica Rudarska i Kneza Višeslava-vrh Avenije do raskrsnice sa ulicom Kralja Zvonimira.

Obustava saobraćaja u ulici Jukićeva (Sarajevo)

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže, u vremenu od 08 do 18 sati, obustavlja se saobraćaj u ulici Jukićeva (od raskrsnice sa ulicom Muhameda Hadžijahića do ulaza u Bosnalijek).

Obustava saobraćaja u ulici Rustempašina (Sarajevo)

U svrhu provođenja pilot projekta pretvaranja dijela saobraćajnice u pješačku zonu obustavlja se saobraćaj u ulici Rustempašina (od raskrsnice sa ulicom Ibrahima Ljubovića do ulaska u autobusni terminal Ilidža) svakog petka od 17 do 24 sata, svake subote i nedjelje od 00 do 24 sata i svakog ponedjeljka od 00 do 05 sati.

Obustava saobraćaja u ulici Stupska (Sarajevo)

Zbog sanacionih radova etapno se obustavlja saobraćaj u ulici Stupska.

Etapne obustave u ulicama Midhata Hujdura Hujke, Željeznička i Bosanskih gazija (Ilidža)

Zbog radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže  u ulicama Midhata Hujdura Hujke, Željeznička i Bosanskih gazija od 09 do 18 sati etapno će se obustavljati saobraćaj.

Etapne obustave saobraćaja u ulici Provare i Gornja Breka (Sarajevo)

Etapno se obustavlja saobraćaj u ulicama Gornja Breka i  Provare, a radovi se izvode u vremenu od 08 do 16 sati.

Obustava saobraćaja u ulici Zelenih beretki (Sarajevo)

Zbog provođenja mjera posjete Patrijaha Srpske pravosvlavne crkve, danas će u vremenu od 17 do 20 sati doći do obustave saobraćaja u ulici Zelenih beretki (od raskrsnice sa ulicom Ćumurija do raskrsnice sa ulicom Gimnazijka).

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT.“ Kod sudara za putnike na zadnjem sjedištu koji se nisu vezali sigurnosnim pojasom opasnost od težeg ozljeđivanja i smrtnog stradanja se povećava za tri puta u odnosu na vezane putnike. Zato UVIJEK PROVJERITE JESU LI SVI VAŠI PUTNICI VEZALI SIGURNOSNE POJASEVE ! 


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Subota
  • Nedjelja
  • Ponedjeljak
loading ...