Stanje na cesti u BiH

Gradske ceste

Radovi na izgradnji Južne longitudinale (Sarajevo)

Zbog radova na rekonstrukciji/izgradnji Južne longitudinale na raskrsnici ulica Zvornička, Azize Šaćirbegović, Safeta Hadžića i Put Mladih Muslimana u zoni izvođenja radova saobraća se usporeno, uz obavezno poštivanje postavljene signalizacije.

Izmjena režima saobraćaja u ulici Hakije Kulenovića (Sarajevo)

Zbog sanacije klizišta u ulici Hakije Kulenovića privremeno je izmjenjen režim saobraćaja (postojeći dvosmjerni saobraćaj se ukida i saobraćaj uspostavlja u jednosmjernom režimu). U funkciji je smijer iz pravca Jukićeve ulice, dok se iz pravca Odobašine ulice može doći samo do tunela.

Izmjena režima saobraćaja u ulici Maršala Tita u Mostaru

-Zbog radova na izgradnji kolektora, obustavljen je saobraćaj u ulici Maršala Tita od raskršća sa ulicom Braće Brkić do Trga Ivana Krndelja, kao i od Lučkog mosta do parka Alekse Šantića. 

Izmjene režima saobraćaja u Sarajevu

Zbog izvođenja neophodnih radova izmjenjen je režim saobraćaja u ulicama: Mehmeda Spahe, Nahorevska i Aleksandra Puškina.

Obustava saobraćaja u ulici Glođina i dijelu ulice Ćemerlina (Sarajevo)

Zbog sanacionih radova u ulici Glođina (od spoja sa ulicom Ćemerlina do spoja sa ulicom Toromanova) i u dijelu ulice Ćemerlina (od broja 18 do stepeništa) obustavljen je saobraćaj. Za vrijeme radova alternativni pravci su Toromanova-Sagrdžije i Ćemerlina-Kečina-Sagrdžije. 


„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“. Nevezani putnik će udariti u ostale putnike i usmrtiti ih ili ozbiljno povrijediti i zato NEKA VAM KORIŠTENJE SIGURNOSNOG POJASA UĐE U NAVIKU !


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Petak
  • Subota
  • Nedjelja