Stanje na cesti u BiH

Gradske ceste

Izmjena režima saobraćaja u ulici Hakije Kulenovića (Sarajevo)

Zbog sanacije klizišta u ulici Hakije Kulenovića privremeno je izmjenjen režim saobraćaja (postojeći dvosmjerni saobraćaj se ukida i saobraćaj uspostavlja u jednosmjernom režimu). U funkciji je smijer iz pravca Jukićeve ulice, dok se iz pravca Odobašine ulice može doći samo do tunela.

Izmjena režima saobraćaja u Kantonu Sarajevo

Zbog izvođenja neophodnih radova sporije se saobraća u ulicama: Ivana Cankara, Hašima Spahića, Kralja Tvrtka, Muhameda ef.Pandže, Avde Palića, Ploča, Mali Kiseljak i Zujevinska, Plandište, Čobanija, Hamdije Kreševljakovića, Zmajevac, Ivana Cankara kao i na putu Bijele vode-Šabići (Bjelašnica).

Obustava preko mosta u Halilovićima, ulica Džemala Bijedića (Sarajevo)

Zbog radova na sanaciji mosta u Halilovićima obustavljen je saobraćaj.

Povremene obustave u ulici Radenka Abazovića (Sarajevo)

Zbog zaustavljanja i parkiranja teretnog vozila za građevinski materijal od 08 do 20 sati povremeno će se obustavljati saobraćaj od 08 do 20 sati u ulici Radenka Abazovića (60 minuta obustava-60 minuta propuštanje vozila).

Obustava saobraćaja u ulici Alije Nametka (Sarajevo)

Zbog izvođenja neophodnoh radova od 08 do 17 sati obustavlja se saobraćaj u ulici Alije Nametka (od raskrsnice sa ulicom Sedrenik do raskrsnice sa ulicom Mihrivode i Medrese).

Zvornička (Sarajevo)

Zbog provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice (FK „Željezničar“-NK „Čelik“) danas od 19 do 23 sati sati obustavlja se saobraćaj u ulicama Zvornička (od raskrsnice sa ulicama Put Mladih muslimana-Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića) i Topal Osman paše (od raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića do raskrsnice sa ulicom Zvornička).

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“.  Sigurnosni pojasevi su najznačajnije sigurnosno sredstvo za zaštitu putnika u vozilu, kako na prednjem tako i na zadnjem sjedištu i zato VEŽITE SIGURNOSNI POJAS ZA VRIJEME VOŽNJE,  BEZ OBZIRA KOLIKO KRATKO VOŽNJA TRAJALA !Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Subota
  • Nedjelja
  • Ponedjeljak
Zatvori X
}