Aktuelno

SNIŽENJE ČLANARINE SAMO ZA DAME!

Povodom 8. Marta – Međunarodnog dana žena, BIHAMK obezbjeđuje veliko sniženje članarine za sve pripadnice ljepšeg spola! 

Period sniženja traje od 02.03. do 10.3.2018. godine.

Zašto vrijedi biti članica?

Život je putovanje, a putovanje je uvijek lakše uz BIHAMK, jer kada vam pomoć zatreba, BIHAMK je vaš najbolji suvozač!

BIHAMK članstvo osigurava pomoć na cesti u BiH i susjednim zemljama (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Albanija), ali i na teritoriji Evrope (u zavisnosti od odabranog paketa).

CLASSIC i PLUS paketi, pored pomoći na cesti, osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova poput rent-a-cara, smještaja ili povratka kući, te pokrivanje medicinskih troškova do 1.000 KM. Uz sve pakete ostvarujete i mnoge uštede u sklopu programa BONUS i Show Your Card, a posebno izdvajamo HIFA pumpe, na kojima imate popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja.

Treba svakako napomenuti da se početne cijene bilo koje vrste pomoći u pomenutim zemljama kreću od 120 eura pa na više, dok BIHAMK članovi navedene usluge imaju besplatno u okviru paketa. BIHAMK je omogućio učlanjenje, kao i produženje članstva putem interneta po akcijskim cijenama OVDJE Osim interneta, učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, te kod svih BIHAMK ugovorenih saradnika (HIFA pumpe, mehaničari na terenu i saradnici…).

Listu lokacija po gradovima možete pogledati OVDJE 

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti