Aktuelno

„MOJAplusKARTICA“ prva CoBrand kreditna kartica u BiH

Zajednički proizvod Moje Banke, BIHAMK-a i Asa Osiguranja

MOJAplusKARTICA predstavlja jedinstven proizvod na našem tržištu, a nastala je kao rezultat saradnje tri domaće bh. kompanije Moje Banke, BIHAMK-a i Asa Osiguranja. Ova kartica nudi samo najbolje iz segmenata finansijskih usluga, osiguranja i pomoći na cesti, čime su se ove bh kompanije ujedinjenim snagama željele dodatno približiti svojim klijentima.

Na svečanom predstavljanju MOJAplusKARTICE, Mirza Hurem, generalni direktor Moje Banke, istakao je kako se lansiranjem ove jedinstvene kartice na tržištu, kroz inovativan pristup u kontinuiranom unapređenju proizvoda, nastavlja put ka izgradnji domaće, jake i stabilne Banke. „Cilj nam je dobrim proizvodima obuhvatiti što više različitih usluga, tj. prilagoditi se na najbolji mogući način potrebama klijenata, uz jednostavnost korištenja, transparentnost usluge ili proizvoda, kao i individualnim pristupom svakom klijentu, kroz profesionalan i partnerski odnos. Upravo ova saradnja je još jednom pokazala snagu domaćih bh. kompanija, spremnost i želju za zadovoljavanje potreba klijenata na pravi način.

Zlatan Velić, Rukovodilac Sektora za članstvo – BIHAMK-a je istakao daje CoBrand kartica je još jedan novitet kojim BIHAMK nastoji da prati trendove velikih evropskih klubova i da svojim članovima, ovaj put u saradnji sa uspješnim domaćim kompanijama, ponudi još kvalitetniju uslugu. Zaista mislimo da smo sa ovom karticom vrlo blizu kreiranja visoko kvalitetne ponude za sve građane - jedne kartice koja pokriva sve potrebe tokom putovanja.“

Feđa Morankić, direktor ASA OSIGURANJE naglasio je da ovo osiguravajuće društvo slijedi svoju misiju da svojim proizvodima bude orijentirano na pojedinačne potrebe svojih klijenata. Učešćem u ovom jedinstvenom zajedničkom projektu, bez ikakve sumnje unaprijedit će kvalitet življenja naših klijenata i ponuditi nešto jedinstveno na tržištu. Zahvaljujući ASA OSIGURANJU, imaoci MOJA plus KARTICE proširit će lepezu okolnosti u kojima će njihov život i poslovanje biti sigurniji, a pri tome će štedjeti i vrijeme i novac.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti