Aktuelno

BIHAMK POMAŽE GRAĐANIMA POPLAVLJENIH PODRUČJA U BIH

Imajući u vidu katastrofalne poplave koje su pogodile Krajinu i druge dijelove Bosne i Hercegovine, BIHAMK napominje da je u svakom trenutku na pomoći građanima.

Sve intervencije na poplavljenim područjima će u narednim danima biti besplatne.

Svi građani kojima su vozila oštećena u poplavama mogu da dobiju besplatan prevoz vozila do servisa kako bi mogli vratiti vozilo u vozno stanje ili u slučaju manjeg oštećenja mogu da dobiju usluge pomoći na cesti kako bi se vozilo osposobilo za nastavak vožnje.

Dovoljan je poziv na naš broj telefona za pomoć na cesti – 1282 i naše ekipe će u skladu sa mogućnostima i razvojem situacije pomoć pružiti najbrže moguće.

BIHAMK još jednom podsjeća sve motorizovane građane da je broj pozivnog centra 1282 dostupan 24 sata, te da su sve intervencije na poplavljenim područjima besplatne. Također, od sada za sve informacije o stanju na putevima, operativan je novi broj telefona 13 25.

Dodatno, pozivamo sve da prate naše kanale informisanja jer redovno izvještavamo o situaciji na putevima u rizičnim područjima Bosne i Hercegovine kao i da pročitaju savjete šta učiniti kada voda poplavi vozilo  Šta učiniti kada vam voda poplavi automobil

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti