Aktuelno

AKCIJA SNIŽENJA CIJENA NAOČALA U OPTIKAMA SALIHBEGOVIĆ ZA ČLANOVE BIHAMK-a

U periodu od 14.05. – 28.05.2018. god. Optika Salihbegović iz Sarajeva obezbjedila je svim članovima BIHAMK-a čak 20% popusta na sve vrste naočala!

OPTIKA SALIHBEGOVIĆ je počela sa radom 15 marta 1999. godine. Od tada, pa sve do danas, čine sve kako bi podigli usluge na najviši nivo, a kupcima obezbjedili najbolju moguću ponudu. Moto optike Salihbegović „Vaš pogled na život“ dobro je poznat kupcima.

Članovi BIHAMK-a popust mogu ostvariti u jednoj od četiri poslovnice Optike Salihbegović u Sarajevu na adresama:

Optika Stari Grad, Despićeva 6, +387 33 222-398;
Optika Super Konzum Ložionička Sarajevo, Ložionička 16, +387 33 653 300;
Optika Hrasno, Azize Šaćirbegović bb, +387 33 644 775
Optika Grand Centar Ilidža, Butmirska cesta 14 +387 33 637 610.

Pozivamo Vas da pratite i fb page BIHAMK-a kako biste saznali i dodatna iznenađenja za sve BIHAMK članove tokom akcije.

Iskoristite akciju, posjetite optike Salihbegović i uvjerite se da vrijedi biti član!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti