Aktuelno

ADAC TRUCKSERVICE U POSJETI BIHAMK ASISTENCIJI

Gospodin Dirk Fröhlich, direktor ADAC Truckservice i njegova pomoćnica Mandy Reutter boravili su 20.02.2020. godine u zvaničnoj posjeti BIHAMK Asistenciji d.o.o. 

ADAC Trukservice je vodeći pružalac usluga pomoći na cesti za kamione i nudi mnoge usluge mobilnosti za flote komercijalnih vozila. Tokom posjete i sastanka razgovarano je o dosadašnjim postignućima u radu, aktuelnom poslovanju obje firme, iskustvima i izazovima na tržištu te razvojnim planovima i potencijalnoj poslovnoj saradnji u oblasti pružanja usluga za kamione i flote komercijalnih vozila.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti