Aktuelno

U okviru promotivnih aktivnosti za novogodišnje praznike, BIHAMK organizuje veliko sniženje članarine do 31.12.2019. godine.

Tokom ove akcije cijene članskih paketa iznose:

- BIHAMK START sa 31,00 KM na 26,00 KM;
- BIHAMK CLASSIC sa 39,80 KM na 33,00 KM;
- BIHAMK PLUS sa 81,90 KM na 65,00 KM;

Članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji. Također, u slučaju da putujete po Evropi, BIHAMK PLUS paket vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti, ali i pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući.

BIHAMK CLASSIC i PLUS paketi vam donose i povrat medicinskih troškova na putovanju, ukoliko zaboravite uraditi klasičnu policu putničko zdravstvenog osiguranja, ne brinite BIHAMK vam je osigurao povrat novca do 1.000,00 KM.

BIHAMK je otvorio i digitalnu poslovnicu koja omogućava jednostavnije učlanjenje i obnovu članstva akcijskim cijenama OVDJE a učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, te kod BIHAMK-ovih ugovorenih saradnika (HIFA pumpe, trafike DUHANPROMET-a, RIVE i iNovina, poslovnice BH Pošte). Kompletnu listu lokacija možete pogledati OVDJE.

BIHAMK je za svoje vjerne članove osigurao i brojne pogodnosti. Putem našeg najpopularnijeg programa lojalnosti „BIHAMK Bonus“ svi članovi BIHAMK-a mogu ostvariti cijeli niz popusta prilikom kupovine proizvoda i usluga za cijelu porodicu kod naših partnera i saradnika tokom cijele godine. Kroz ovaj program članovi ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u putničkim agencijama, hotelima, wellness centrima, optičarskim radnjama, knjižarama, prodavnicama odjeće i obuće i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine. Spisak partnera kao i visinu popusta koju nude svima sa članskom kartom BIHAMK-a možete potražiti OVDJE

Iskoristite ovu priliku i po AKCIJSKIM cijenama odaberite svoj članski paket i uživajte u brojnim pogodnostima tokom cijele godine!

Život je putovanje!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...