Aktuelno

U okviru promotivnih aktivnosti za novogodišnje praznike, BIHAMK organizuje veliko sniženje članarine do 31.12.2019. godine.

Tokom ove akcije cijene članskih paketa iznose:

- BIHAMK START sa 31,00 KM na 26,00 KM;
- BIHAMK CLASSIC sa 39,80 KM na 33,00 KM;
- BIHAMK PLUS sa 81,90 KM na 65,00 KM;

Članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji. Također, u slučaju da putujete po Evropi, BIHAMK PLUS paket vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti, ali i pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući.

BIHAMK CLASSIC i PLUS paketi vam donose i povrat medicinskih troškova na putovanju, ukoliko zaboravite uraditi klasičnu policu putničko zdravstvenog osiguranja, ne brinite BIHAMK vam je osigurao povrat novca do 1.000,00 KM.

BIHAMK je otvorio i digitalnu poslovnicu koja omogućava jednostavnije učlanjenje i obnovu članstva akcijskim cijenama OVDJE a učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, te kod BIHAMK-ovih ugovorenih saradnika (HIFA pumpe, trafike DUHANPROMET-a, RIVE i iNovina, poslovnice BH Pošte). Kompletnu listu lokacija možete pogledati OVDJE.

BIHAMK je za svoje vjerne članove osigurao i brojne pogodnosti. Putem našeg najpopularnijeg programa lojalnosti „BIHAMK Bonus“ svi članovi BIHAMK-a mogu ostvariti cijeli niz popusta prilikom kupovine proizvoda i usluga za cijelu porodicu kod naših partnera i saradnika tokom cijele godine. Kroz ovaj program članovi ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u putničkim agencijama, hotelima, wellness centrima, optičarskim radnjama, knjižarama, prodavnicama odjeće i obuće i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine. Spisak partnera kao i visinu popusta koju nude svima sa članskom kartom BIHAMK-a možete potražiti OVDJE

Iskoristite ovu priliku i po AKCIJSKIM cijenama odaberite svoj članski paket i uživajte u brojnim pogodnostima tokom cijele godine!

Život je putovanje!


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Nedjelja
  • Ponedjeljak
  • Utorak