Aktuelno

Povodom 8. Marta – Međunarodnog dana žena, BIHAMK organizuje veliko sniženje članarine za sve pripadnice ljepšeg spola! Period sniženja traje od 03.03. do 12.3.2020. godine.

 

Zašto vrijedi biti članica?

Svi smo svjesni da neugodnosti koje može izazvati, često potpuno banalan kvar na automobilu tokom putovanja mogu biti izuzetno velike ukoliko prije putovanja ne „ predvidimo“ takvu mogućnost.

Sinonim za pomoć i prijatelja na cesti više od sedamdeset godina je BIHAMK, odnosno Bosansko-hercegovački auto moto klub, koji nakon poziva na jedinstveni broj 1282 obezbjeđuje pomoć sa mehaničarima i posebnim vozilima osposobljenim za popravak kvara na licu mjesta. BIHAMK sa kvalitetnom mrežom saradnika pokriva teritoriju cijele Bosne i Hercegovine, a preko partnerstva sa srodnim organizacijama u drugim zemljama i čitavu Evropu.

CLASSIC i PLUS paketi, pored pomoći na cesti, osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova poput rent-a-cara, smještaja ili povratka kući, te pokrivanje medicinskih troškova do 1.000 KM. Uz sve pakete ostvarujete i mnoge uštede u sklopu programa BONUS i Show Your Card, a posebno izdvajamo HIFA pumpe, na kojima imate popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja.

Treba svakako napomenuti da se početne cijene bilo koje vrste pomoći u pomenutim zemljama kreću od 150 eura pa na više, dok BIHAMK članovi navedene usluge imaju besplatno u okviru paketa. BIHAMK je omogućio učlanjenje, kao i produženje članstva putem interneta po akcijskim cijenama OVDJE

Osim interneta, učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, te kod svih BIHAMK ugovorenih saradnika (HIFA pumpe, mehaničari na terenu i saradnici…).

Život je putovanje, a putovanje je uvijek lakše uz BIHAMK, jer kada vam pomoć zatreba, BIHAMK je prijatelj koji je uvijek u blizini! Listu lokacija po gradovima možete pogledati OVDJE


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Srijeda
  • Četvrtak
  • Petak