Aktuelno

Triglav Road Assistance 24h predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i ZAVAROVALNICA TRIGLAV d.d. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA pruža usluge u BiH i Evropi, te svi kupci/korisnici koji posjeduju policu Zavarovalnica Triglav ostvaruju pravo na usluge Triglav Road Assistance 24h.

Triglav Road Assistance 24h organizuje usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BIH i Evrope. U okviru usluga pomoći na cesti spadaju: otklanjanje kvara na vozilu, te ukoliko se kvar ne može otkloniti na licu mjesta, vozilo se transportuje do zahtjevanog servisa. U slučaju saobraćajne/prometne nezgode, vozilo se također transportuje do mjesta prebivališta ili zahtjevanog servisa. U dodatne usluge spadaju: organizacija zamjenskog vozila, organizacija smještaja te i organizacija povratka kući/nastavka putovanja.

Korisnički broj telefona za „Triglav Road Assistance 24h“ koji je dostupan 24/7/365:

+387 33 282 100

Usluge Triglav Road Assistance 24h ne mogu ostvariti vozila koja su odvezena do servisa bez prethodnog kontaktiranja Call Centra, također i vozila koja su sudjelovala u incidentima nastalim pod uticajem alkohola, droge ili drugih opojnih sredstava.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...