Aktuelno

Od danas Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) ima trideset hiljada članova. Tom prigodom je Muharemu Ćatoviću iz Sarajeva, kao tridesethiljaditom članu uručena simbolična nagrada. Time je BIHAMK od svog osnivanja ostvario najveću masovnost organizacije i nivo učlanjenja motorizovanih građana približan standardima velikih evropskih auto klubova.

Na skromnoj svečanosti, Predsjednik BIHAMK-a Rasim Kadić uručio je gospodinu Ćatoviću pored iskaznice BIHAMK-a i karticu PETROL-a vrijednu 1.000 KM, koja obezbjeđuje nagrađenom besplatno točenje goriva u tom iznosu.

Inače, zahvaljujući brojnim aktivnostima na proširenju članskih pogodnosti te pojednostavljenju kako učlanjenja tako i korištenja povlastica, BIHAMK u posljednjih nekoliko godina ima kontinuirano povećanje članstva, te unatoč ekonomskoj krizi u našoj zemlji spada u red malog broja srodnih organizacija u Evropi čija se masovnost stalno povećava.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...