Aktuelno

BIHAMK vam želi sretne nastupajuće praznike, te mnogo sreće i uspjeha u narednoj godini! Koristimo priliku da vam se zahvalimo na povjerenju i cijenimo što prepoznajete koristi članstva u najvećem BH auto-moto klubu!      

BIHAMK je ovu godinu obilježio rastom broja članova, te sada naša zajednica vozača ima preko 60.000 aktivnih članova. Ovaj izuzetan uspjeh je još jedan dokaz velikog povjerenja građana i vozača iz cijele Bosne i Hercegovine u BIHAMK i kvalitet našeg rada, te najbolje govori o zadovoljstvu uslugama i članskim pogodnostima BIHAMK-a.

Vaše povjerenje nas obavezuje da nastavimo sa uspješnim radom, te u narednoj godini obećavamo još bolju i kvalitetniju uslugu, kao i više pogodnosti za sve članove!

Život je putovanje!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...