Aktuelno

Od 1. jula/srpnja 2009. godine, stupio je na snagu ugovor o pružanju usluga Renault Assistance za nova vozila marke Renault.

Renault Assistance predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o., HAK Usluge d.o.o. i Renault Nissan Hrvatska d.o.o. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA pruža usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BiH i Evrope. Unutar Renault Assistance, „standard“ vozila imaju dvogodišnje pokriće (neograničena kilometraža), a Laguna, Koleos, Espace i Vel Satis imaju trogodišnje pokriće ili 100 000 prijeđenih kilometara.

Korisnički brojevi telefona za Renault Assistance, koji su dostupni 24/7/365:

0800 202 66 – free phone za pozive unutar BiH

+387 33 261 261 – za pozive iz inostranstva/inozemstva

Pojedinosti o usluzi Renault Assistance možete dobiti u Renault prodajno-servisnoj mreži.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...