Aktuelno

U periodu od 26. do 30. augusta/kolovoza  2019. godine, a prema Pravilniku o organizaciji saobraćajno/prometno-obrazovnih takmičenja/natjecanja učenika osnovnih škola u BiH, na izletištu Zlača, u okolini Banovića održavaju se pripreme reprezentacije BIHAMK-a, koja će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na 34. FIA Europskom takmičenju/natjecanju.

Ekipu BIHAMK-a čine:

1. Djedović Amina
2. Marijana Malinović
3. Amar Salkičić
4. Nikola Ilić


Reprezentacija BIHAMK-a se dodatno priprema iz slijedećih oblasti:

1. Teorijskog poznavanja pravila u saobraćaju/prometu
2. Praktičnog poznavanja pravila u saobraćaju/prometu
3. Spretnosti vožnje na poligonu, i
4. Opšte kulture

Članovi ekipe ispred Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba su Mersiha Imširović i Zejneba Huremović.


34. FIA Europskom takmičenje/natjecanje će se ove godine održati u Ženevi (Švicarska) u periodu od 12. do 15. septembra 2019.godine.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Petak
  • Subota
  • Nedjelja
loading ...