Aktuelno

Dana 30.03.2021. godine u Sarajevu je održana izborna sjednica i redovna godišnja Skupština BIHAMK-a.

Usvojeni su godišnji izvještaji o radu i poslovanju. BIHAMK je proteklu godinu završio uspješno u svim segmentima, osim u očekivanom rastu broja članova.

Na sjednici su izabrani novi organi BIHAMK-a i potvrđena je odluka o izboru novog Generalnog sekretara Rasima Kadića.

Dosadašnji Generalni sekretar BIHAMK-a je otišao u redovnu penziju.

Elmedin Bajramović je izabran za novog Predsjednika BIHAMK-a.

Delegati Skupštine zahvalili su Ivi Komšiću, dosadašnjem Predsjedniku BIHAMK-a, za doprinos u ispunjenju strateških ciljeva i promocije BIHAMK-a, čak i u najtežim uslovima uzrokovanim svjetskom zdravstvenom krizom.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Srijeda
  • Četvrtak
  • Petak
loading ...
Zatvori X