Aktuelno

U periodu od 06. do 08. maja/svibnja 2019. godine za uposlenike kompanije EASTERN MINING d.o.o održan je Trening „Off road“ vozila kojim je BIHAMK  nastavio sa projektima koji podižu svijest o sigurnosti u vožnji. 

Kandidati su imali priliku da se upoznaju o svim elementima koji su važni za terensku (Off road) vožnju, gdje su kroz razgovor i edukaciju od strane trenera dobili važne savjete.

Svi kandidati su na kraju treninga dobili potvrde o uspješno obavljenom zadatku.

Ovakva vrsta treninga se pokazala jako korisnom kao dio preventivnog djelovanja, jer se podiže nivo znanja o „Off road“ vozilima. Ovakva vrsta informisanja kao rezultat ima manji rizik od povreda, te smanjenje materijalne štete.

Pored toga, prednost ovakvih treninga se ogleda u činjenici da se eventualni nedostaci na vrijeme uoče i na osnovu toga se prevetivno djeluje.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Ponedjeljak
  • Utorak
  • Srijeda
loading ...
Zatvori X
}