Aktuelno

POSEBNA AKCIJA SNIŽENJA CIJENA LJETOVANJA U ALBANIJI ZA SVE ČLANOVE BIHAMK-a

Provedite ugodan odmor na moru u Albaniji po posebno niskim cijenama!  

BIHAMK u periodu od 03.05 do 31.05 u saradnji sa Centrotoursom, organizuje promotivnu akciju sniženja cijene ljetovanja u Albaniji samo za članove BIHAMK-a, u popularnom turističkom gradu Vlora. Vlora je prelijepi grad na jugu Albanije, smješten na obali Otrantskih vrata gdje se Jadransko more susreće sa Jonskim. U ponudi je hotel Regina (3*), a putovati možete u dva termina u toku jula.

Hotel je idealan za opušteni odmor i posjeduje privatnu plažu, a raspolaže i sa restoranom, barom, besplatnim parkingom, te 50 klimatizovanih soba koje imaju kupatilo, SAT TV, balkon, mini bar, fen. Ponuda je bazirana na polupansionu koji uključuje doručak i večeru.

Hotel Regina se nalazi na samoj plaži, a svi članovi BIHAMK-a u ovoj ponudi tokom cijelog odmora mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane, a kao malo iznenađenja pri dolasku očekuje vas i piće dobrodošlice.

Termini polaska:

Destinacija: Vlora, Albanija
Autobuski prijevoz sa Centrotrans Eurolines
Termin: 01.07-08.07.2017
Hotel Regina 3*
Usluga: polupansion
Cijena za clanove Bihamk-a: 499,00 KM . (+89 KM prevoz)

Destinacija: Vlora, Albanija
Autobuski prijevoz sa Centrotrans Eurolines
Termin: 08.07-15.07.2017
Hotel Regina 3*
Usluga: polupansion
Cijena za clanove Bihamk-a: 479,00 KM . (+89 Km prevoz)

Djeca uzrasta 4-12 godina prevoz na relaciji Sarajevo – Vlora – Sarajevo plaćaju 65,00 KM, dok je za one mlađe od 4 godine prevoz besplatan.

Polazak iz Sarajeva je u petak u večernjim satima, a vožnja traje oko 12 sati. Članovi BIHAMK-a koji nisu iz Sarajeva imaju besplatan transfer do Sarajeva iz Zenice, Tuzle i Mostara, a u tom slučaju se trebaju obratiti na telefon +387 61 376 644 i dogovoriti detalje transfera.

Više informacija je dostupno na www.centrotours.ba i kontakt brojevima: 033 407 407; 033 214 959; 033 407 660; 032 409 409

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti