Aktuelno

Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK), kroz stalna ulaganja i primjenu novih tehnologija, konstantno unapređuje kvalitet svog poslovanja i vozačima omogućava lakši i efikasniji pristup svim informacijama i uslugama kluba.  

Jedan od noviteta u ovoj godini je otvaranje digitalne poslovnice koja omogućava još jednostavniju i bržu obnovu članstva, kao i učlanjenja prvi put. Proces online učlanjenja i produženja članstva traje svega nekoliko minuta i moguće ga je obaviti u svakom trenutku putem mobilnog uređaja ili računara.

Svi BIHAMK članovi putem svog članskog broja ili bar koda sada mogu pristupiti svom personaliziranom članskom dosijeu i provjeriti koji paket trenutno posjeduju, da li imaju pridružene Family članove ili pregledati pogodnosti drugih paketa u ponudi BIHAMK-a.

Već 73 godine BIHAMK štiti interese svojih članova, garantuje njihovu mobilnost 365 dana u godini te doprinosi povećanju sigurnosti svih učesnika u saobraćaju. Iako pružamo pomoć svim motorizovanim građanima, svakako je daleko isplativija i praktičnija opcija članstva koje je moguće odabrati u skladu sa vlastitim potrebama i zahtjevima. Sada smo omogućili svim vozačima da obnovu članstva ili prvo učlanjenje obave jednostavno i lako kada god se na to odluče.

Članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i zemljama u regionu (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija i Albanija) kao i cijeloj Evropi - što je posebno atraktivna pogodnost obzirom na činjenicu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći na cesti u ovim zemljama minimalno 140 eura.

Također, članski paketi osiguravaju i pomoćne usluge odnosno refundaciju njihovih troškova rent-a-car, smještaj ili povratak kući, kao i povrat novca za medicinske troškove.

Kroz program BIHAMK Bonus članovi BIHAMK-a također ostvaruju značajne uštede. Posebno se izdvajaju HIFA pumpe, na kojima članovi ostvaruju 0,05 kf po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan vozač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.

Ukoliko ste se odlučili produžiti članstvo ili postati član BIHAMK-a prvi put, možete to uraditi OVDJE
Biti član BIHAMK-a znači uživati brojne pogodnosti i voziti sa osmijehom.

BIHAMK – Život je putovanje!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Nedjelja
  • Ponedjeljak
  • Utorak
loading ...
Zatvori X
}