Aktuelno

Od 1. maja/svibnja 2011.godine, stupio je na snagu Ugovor o pružanju usluga „CITROËN Assistance” za nova i rabljena vozila marke CITROËN koji je potpisan sa firmom CITROËN SLOVENIJA.

CITROËN Assistance (za nova i rabljena vozila marke CITROËN) predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i CITROËN SLOVENIJA. U okviru navedenog projekta, BIHAMK pruža usluge u BiH i Evropi, te sva nova vozila koja su prodana putem mreže ovlaštenih prodavača u Bosni i Hercegovini, imaju pokriće 2 godine ili 100 000 prijeđenih kilometara.

Također, rabljena vozila koja su prodata putem mreže ovlaštenih prodavača imaju pravo na usluge „CITROËN Assistance“ u trajanju od 12 mjeseci, pod uslovom ako održavaju vozilo u ovlaštenom servisu nakon isteka trajanja garancije proizvođača, odnosno ukoliko izvrše redovan servisni pregled u ovlaštenom CITROËN servisu.

CITROËN Assistance organizuje usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BiH i Evrope.

Korisnički broj telefona za CITROËN Assistance koji je dostupan 24/7/365:

+387 33 28 21 24 - za pozive iz BiH i inostranstva/inozemstva

Pojedinosti o usluzi CITROËN Assistance možete dobiti u CITROËN mreži koncesionara.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...
Zatvori X