Aktuelno

Od 01. januara/siječnja 2005. godine, BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. pruža usluge Chevrolet Assistance za nova putnička i komercijalna vozila marke Chevrolet.

BIHAMK ASISTENCIJA kao pružalac usluga, pruža usluge pomoći na cesti i dodatne usluge u okviru Chevrolet Assistance u BiH i Evropi.

Sva nova vozila koja su prodana putem mreže ovlaštenih prodavača u Bosni i Hercegovini, imaju pokriće 3 godine i neograničeno prijeđenih kilometara.

Korisnički brojevi telefona za Chevrolet Assistance koji su dostupni 24/7/365:

0800 202 33 – free phone za pozive iz BiH

+387 33 282 103 – za pozive iz inostranstva/inozemstva

Pojedinosti o usluzi Chevrolet Assistance možete dobiti u Chevrolet mreži partnera.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...