Aktuelno

SARADNJA BIHAMK–a i DINERS CLUB-a BH

Nove pogodnosti za članove BIHAMK-a! 

BIHAMK u 2017-toj godini kontinuirano nastavlja sa proširenjem pogodnosti za svoje članove, te pored najkvalitetnije pomoći na cesti, koja je osigurana kako u BiH, regiji, tako i u cijeloj kontinentalnoj Evropi, BIHAMK članovima želi olakšati svakodnevni život, sa posebnim naglaskom na segment putovanja kroz razne popuste i pogodnosti.

Saradnjom sa DINERSOM, od ove godine u BIHAMK poslovnicama u Sarajevu, te u BIHAMK poslovnicama u gradovima Zenica, Mostar i Tuzla svim članovima BIHAMK-a je omogućeno da ispune pristupnicu za izdavanje DINERS kartica, kao i da predaju svu potrebnu dokumentaciju za izdavanje DINERS kartica.

Članovima BIHAMK-a je na ovaj način omogućena i ušteda od 50 KM za prvu godinu korištenja DINERS kartica, BIHAMK članovi nemaju troškove upisnine, već samo plaćaju članarinu u iznosu od 30 KM.

Naknade Diners Club

Upisnina

Članarina

Redovna prodaja

Osnovni korisnik

20 KM

60 KM

Dodatni korisnik

20 KM

45 KM

ČLAN BIHAMK-a

0

30,00

 Nešto više o DINERS karticama

Korisnicima Diners Club kartica je omogućeno, osim odgođenog plaćanja i plaćanje na rate, mogućnost podizanja gotovine za korisnike Diners Club kartice.
Diners Club Standard Kartica je charge kreditna kartica, dok je Diner Club Plus kartica kreditna kartica, koja svaki trošak veći od 35 KM učinjen u zemlji ili inostranstvu automatski dijeli na 12 mjesečnih rata. Kartica se izdaje kao dodatak na prethodno izdatu Diners Club Standard karticu.

Korisnikom Diners Club kartice možete postati bez obzira u kojoj banci imate otvoren tekući račun.

Izdvajamo neke od prednosti korištenja Diners Club kartica:

-Siguran način plaćanja na prodajnim mjestima i na internetu (koji imaju oznaku Diners i Discover)

-Za članove svoje porodice korisnici Diners Club kartica mogu zatražiti dodatne kartice

-Diners BH on-line usluga dostupna na www.diners.ba daje ažuran pregled svih transakcija, mogućnost aktivacije besplatnog e-izvoda.

-Besplatan pristup i korištenje Airport Lounges (saloni) na više od 700 svjetskih aerodroma

-Mogućnost ostvarenja popusta pri kupovini u zemlji i inostranstvu u iznosu od 5% do 50 % u zavisnosti od trgovca (pregled odabranih trgovaca u prezentaciji). Sva prodajna mjesta u zemlji i inostranstvu gdje su ugovoreni popusti i pogodnosti su komunicirani na stranici www.dinersposebnozavas.ba

-Bez troškova provizije i konverzije za troškove nastale u inostranstvu

-Mogućnost izbora termina dospijeća plaćanja računa (četiri termina dospijeća, opcije su 1.od 01. do 07.u mjesecu/od 08. do 14.u mjesecu/od 15. do 21.u mjesecu/od 22. do 28. u mjesecu)

Više informacija možete dobiti u BIHAMK poslovnicama:


Poslovnice u Sarajevu
• Skenderija 5
033 208 440
• Bulevar Meše Selimovića 97
033 291 315

Poslovnica Ilidža
• Blažujski drum 78
033 777 115

Poslovnica Zenica
• Blatuša bb
032 245 676

Poslovnica Tuzla
• VI Bosanske 4
035 248 932

Poslovnica Mostar
• Dubrovačka bb
036 323 245

BIHAMK – Život je putovanje!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti