Aktuelno

BIHAMK ASISTENCIJA će nastaviti pružati usluge pomoći na cesti za General Motors (GM) brendove u Bosni i Hercegovini i narednih pet godina.

BIHAMK ASISTENCIJA pruža usluga za GM brendove u Bosni i Hercegovini od 2003. godine kao ekskluzivni ARC Europe pružatelj usluga.

Opel i Chevrolet kao GM brendovi će i dalje zauzimati znatan tržišni udio, kako na globalnom nivou, tako i na tržištu Bosne i Hercegovine. GM grupacija je izrazila zadovoljstvo u vezi sa visokim nivoom kvaliteta usluga koje pruža ARC Europe mreža klubova i objavila njihovu odluku da produžavaju dosadašnju snažnu saradnju koja je egzistira već duži vremenski period. BIHAMK ASISTENCIJA kao član ARC Europe mreže klubova i jedini oficijelni i ekskluzivni pružatelj usluga u Bosni Hercegovini, nastavlja sa uspješnim pružanjem usluga pomoći na cesti za Opel i Chevrolet u Bosni i Hercegovini.

Korisnički brojevi telefona za Opel Assistance i Chevrolet Assistance koji su dostupni 24/7/365, ostaju nepromjenjeni i to:

 0800 202 44 – free phone za pozive iz BiH
                                                     +387 33 282 101 – za pozive iz inostranstva                                                   

      

0800 202 33 – free phone za pozive iz BiH
+387 33 282 103 – za pozive iz inostranstva

Pojedinosti o uslugama Opel Assistance i Chevrolet Assistance možete dobiti putem Opel i Chevrolet mreže partnera.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Utorak
  • Srijeda
  • Četvrtak
loading ...