Aktuelno

Bliže se hladni dani koji donose otežane uslove za vožnju, uključujući klizav  kolovoz, lošu vidljivost i više opasnosti na cestama. Da biste u takvim uslovima vozili bezbrižno i sigurno potrebno je pripremiti vozilo za takve uslove.

Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) do 23. novembra/studeni 2019. godine realizuje tradicionalnu saobraćajno - preventivnu akciju kontrole pripremljenosti vozila za zimsku sezonu pod nazivom "Zima 2019”.

Kako biste bili sigurni šta je sve potrebno zamijeniti na vašem vozilu, a da bi ono bilo kvalitetno pripremljeno za zimu, pozivamo vas da dovezete vaše vozilo u Auto-moto klubove i servise naših saradnika, gdje će naši mehaničari besplatno pregledati vaše vozilo i informisati vas je li ono spremno za zimu i da li je potrebno nešto zamijeniti.

Osim općeg stanja vozila pregledat ćemo stanje guma, ispitati stanje akumulatora, brisača, kočnica, kao i nivo i kvalitet tekućina u motoru. 

Akcija se realizuje radnim danima od 09 - 15 sati, dok će se u Sarajevu i Zenici u Tehničkom centru BIHAMK - Tehnički pregledi i servisi d.o.o. akcija realizovati i subotom u vremenu od 09 – 14 sati (u oba grada).

Iskoristite ovu povoljnu priliku i na vrijeme pripremite svoje vozilo za zimu.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Petak
  • Subota
  • Nedjelja