Aktuelno

„PAMETNE“ ISKAZNICE ZA ČLANOVE

Danas je na benzinskoj stanici HIFA Stup u Sarajevu obilježen početak programa lojalnosti za BIHAMK članove te nastavak uspješne saradnje između bosanskohercegovačkog auto-moto kluba BIHAMK-a i HIFA grupacije. Osim popusta na gorivo na HIFA benzinskim pumpama, BIHAMK je svojim članovima obezbijedio i nove „pametne“ kartice te nagradio lojalnost najvjernijih korisnika.

Osnovna razlika između novih članskih iskaznica i dosadašnjih je - jedinstvenost i prepoznatljivost na svakom koraku.

Predsjednik BIHAMK-a, gospodin Ivo Komšić:

"Kao i svake godine BIHAMK stremi ka što kvalitetnijim članskim uslugama i sa implementacijom projekta „pametnih“ članskih kartica smatramo da pravimo veliki korak naprijed jer ćemo sada napokon biti u mogućnosti da se na neki način zahvalimo onim našim najvjernijim članovima koji su dugo vremena uz nas i zadovoljni su BIHAMK-om. Od danas, članska iskaznica zaista postaje lična karta svakog člana BIHAMK-a, koja će pokazivati broj članskih godina, obim korištenja članskih usluga te ćemo na taj način biti u mogućnosti da nagradimo one članove koji to zaslužuju svojom dugogodišnjom lojalnošću i povjerenjem u BIHAMK.
BIHAMK se ovim projektom svrstao uz bok velikim evropskim klubovima koji su u ovoj godini implementirali slične projekte te se nadamo da će članovi znati prepoznati nove povlastice i benefite koje im ovaj program omogućava. "

Naime, dodavanjem jedinstvenog bar koda i kreiranjem pozadinskog softwera, od sada će svako korištenje članske kartice - prilikom pomoći na cesti ili kupovine jeftinijeg goriva ili posjete servisima - biti zapisano i pohranjeno u članski dosije kako bi se lojalni članovi dodatno nagradili.

"Vrlo smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa BIHAMK-om kao i očiglednim zadovoljstvom naših klijenata - članova BIHAMK-a. Smatram da ćemo sa novim načinom nagrađivanja lojalnih kupaca-članova putem "pametnih" članskih kartica u sljedećoj godini postići pun pogodak i našu saradnju podići na jedan vrlo visok nivo" rekao je gospodin Muris Hadžimehić, direktor HIFA d.o.o.

Također, uskoro će svaki član BIHAMK-a moći u svakom trenutku da provjeri stanje svojih članskih pogodnosti kao i ostvarene benefite putem navedenog programa lojalnosti.

Na ovaj način, članska iskaznica zaista postaje "lična karta" svakog člana BIHAMK-a te prelazi u trajni dokument koji se prilikom svakog produženja članarine obnavlja a godine vjernosti i korištenja svih članskih pogodnosti dobijaju svoju dodatnu vrijednost.



"Pametne" članske iskaznice članovi će moći da upotrebljavaju prilikom korištenja svih vrsta BIHAMK usluga - pomoć na cesti, servisne usluge, registracija vozila, rent-a-car, BIHAMK shop, putničko osiguranje i brojne druge.

Također, svi partneri BIHAMK Bonus programa pogodnosti će u najkraćem mogućem roku biti uključeni u navedeni program tako da će korištenje popusta i benefita ovog programa sada biti još lakše i efikasnije putem sistema "pametnih" iskaznica.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti