Aktuelno

SEAT ASSISTANCE

Od 1. jula/srpnja 2011. godine, stupio je na snagu Ugovor o pružanju usluga „SEAT Assistance” za nova vozila marke SEAT.

SEAT Assistance (za nova vozila marke SEAT) predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i ASA Auto d.o.o. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA pruža usluge u BiH i Evropi, te sva nova vozila koja su prodana putem mreže ovlaštenih prodavača u Bosni i Hercegovini, imaju pokriće 26 mjeseci (2 godine + 2 mjeseca gratis).

SEAT Assistance organizuje usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BiH i Evrope.

Korisnički brojevi telefona za SEAT Assistance koji su dostupni 24/7/365:

0800 202 21 – free phone za pozive unutar BIH

+387 33 282 117 – za pozive iz inostranstva/inozemstva

Pojedinosti o usluzi SEAT Assistance možete dobiti putem SEAT prodajne mreže.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti