Aktuelno

ROAD PATROL TRAINING FOR EXCELLENCE

U periodu od 19. do 22. septembra/rujna 2016. godine u Šibeniku (Hrvatska) je održan  trening mehaničara, pod nazivom ''Road Patrol Training for Excellence'. 

U cilju formiranja i osposobljavanja najboljih timova u klasi mehaničara, FIA R1 - ARC Europe Group su zajedničkim snagama Road Patrol takmičenje transformisali u Road Patrol trening za izvrsnost.


Osim takmičarskog dijela, održana je i prezentacija patrolnih vozila, uređaja i opreme, kao i edukacija mehaničara. Ove godine, instruktorima iz Touring Club Royal Dutch (ANWB), automobilske udruge Velika Britanija (AA) i Club Assist-a pridružili su se i instruktori iz Touring Club-a Belgija (TCB). Bila je ovo prilika da mehaničari BIHAMK-a razmjene iskustvo sa kolegama iz ostalih evropskih klubova.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti