Aktuelno

PROMOCIJA 40.000-tog članstva BIHAMK-a

Nastavljajući višegodišnji trend rasta članstva BHAMK je prošlu godinu završio sa preko 40.000 članova, čime je značajno premašen godišnji plan i ostvarena rekordna masovnost Kluba od njegovog osnivanja.

Kvalitet usluga prepoznao je veliki broj građana koji su u BIHAMK-u pronašli pouzdanog partnera na polju sigurnosti na cestama, što potvrđuje i visok procenat obnovljenih članstava.

Tim povodom, u znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju, jubilarnom 40.000-tom članu na promociji održanoj u poslovnici BIHAMK-a uručeni su prigodni pokloni i nagrade.

Ovaj uspjeh je još veći ukoliko se ima u vidu činjenica da je prošla godina zbog ekonomske krize i dešavanja u našoj zemlji bila izuzetno nepovoljna za obavljanje ove vrste djelatnosti. BIHAMK spada u red malog broja srodnih organizacija u Evropi koja u posljednjih deset godina bilježi stabilan rast članstva. Taj trend rezultat je pomno osmišljenje strategije i inovatinvog pristupa poslovanju što podrazumijeva konstantno ulaganje u razvoj novih usluga, povećanje obima pogodnosti za članove te implementaciju modernih tehnologija.

Pored velikog interesa građana i kvaliteta usluga BIHAMK-a, za ostvarenje ovakvih rezultata posebno je značajna realizacija jednog od strateških projekata BIHAMK-a - dostupnost BIHAMK članstva svim zainteresovanim na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine kroz izuzetno jednostavan proces učlanjenja putem više od 500 lokacija za učlanjenja. Ostvareni rezultati u okviru članstva predstavljaju veliki podstrek u BIHAMK-u da se i u narednom periodu nastavi predan rad na poboljšanju članskih usluga i pogodnosti.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti