Aktuelno

Od 4. do 14. marta AKCIJSKO SNIŽENJE iznosa članarine za žene!

U okviru promotivnih aktivnosti za 8. mart – Dan žena, imamo akcijsko sniženje iznosa članarine samo za žene! Članstvo osigurava pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, regiji ili na teritoriji čitave Evrope (u ovisnosti od paketa).

BIHAMK je sinonim za pomoć i prijatelja na cesti više od 75 godina, koji nakon poziva na jedinstveni broj 1282 obezbjeđuje pomoć sa mehaničarima i posebnim vozilima osposobljenim za popravak kvara na licu mjesta. Sa kvalitetnom mrežom saradnika pokrivamo teritoriju cijele Bosne i Hercegovine, a u partnerstvu sa srodnim organizacijama pokrivamo i druge zemlje, kao i čitavu Evropu!

Kvar se može dogoditi bilo kad i bilo gdje

Svi smo svjesni da neugodnosti koje može izazvati često potpuno banalan kvar na automobilu tokom putovanja, mogu biti izuzetno velike ukoliko prije putovanja ne „predvidimo“ takvu mogućnost. Bez obzira da li vozite na kraće relacije ili izvan države, kvar se može dogoditi bilo kada i bilo gdje. 

Pročitajte iskustva nekih od članica:

Ne propustite priliku kupiti članarinu po sniženoj cijeni u promotivnom periodu (od 4.3. do 14.3). Naši paketi, pored pomoći na cesti, osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova poput rent-a-cara, smještaja ili povratka kući, te pokrivanje medicinskih troškova do 500 KM (START paket), tj. 1.000 KM (CLASSIC paket) i 2.000 (PLUS paket) za troškove nastale na putu. Početne cijene usluga pomoći na cesti kreću se od 100€ i više, a BIHAMK članovi usluge imaju besplatno u okviru paketa.

Uz sve pakete ostvarujete i mnoge uštede u sklopu programa BONUS, a posebno izdvajamo HIFA pumpe, na kojima imate popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja, tokom cijele godine i Optiku Salihbegović gdje također ostvarujete popust od 10% tokom cijele godine, a u posebnim akcijama, samo za BIHAMK članove, čak 20%!

Omogućili smo učlanjenje, kao i produženje članstva putem interneta po akcijskim cijenama OVDJE. Popust će se obračunati nakon što odaberete spol "Ženski".

🌟 Cijene su sljedeće:

START = 33 KM (inače 39 KM)

CLASSIC = 50 KM (inače 59 KM)

PLUS = 118 KM (inače 139 KM)

Osim putem interneta, učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima i kod naših automehaničara.

Život je putovanje, a putovanje je uvijek lakše uz BIHAMK, jer kada vam pomoć zatreba, BIHAMK je prijatelj koji je uvijek u blizini! 

Uvjerite se, vrijedi biti članica!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti