Aktuelno

GARANCIJA MOBILNOSTI - ŠKODA

Od 10. jula/srpnja 2012.godine, stupio je na snagu Ugovor o pružanju usluga tehničke pomoći na cesti, prijevoza motornih vozila i ostalih usluga odnosno usluga Garancije Mobilnosti za kupce marke Škoda za tržište Bosne i Hercegovine, koji je potpisan sa firmom ASA Auto d.o.o.

Garancija Mobilnosti za kupce marke Škoda predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i ASA Auto d.o.o. U okviru navedenog projekta, ovom uslugom je omogućena mobilnost i dolazak na odredište u slučaju da je vozilo ostalo nepokretno zbog tehničkog kvara.

Pravo na uslugu Garancije Mobilnosti se zadržava redovnim servisiranjem i održavanjem vozila u ovlaštenom servisu prema propisanom planu održavanja (svaki inspekcijski servis mora biti potvrđen potpisom i pečatom ovlaštenog servisnog partnera). Za Škoda vozila Garancija Mobilnosti traje 2 (dvije) godine od datuma isporuke vozila, uz uslov redovnog servisiranja u ovlaštenom servisu.

Usluge pomoći na cesti i dodatne usluge se organiziraju i pružaju na području BiH i Evrope.

Korisnički brojevi telefona za Garanciju Mobilnosti koji su dostupni 24/7/365:

0800 222 27 – free phone za pozive unutar BiH

+387 33 768 190 – za pozive iz inostranstva/inozemstva

Za detaljne informacije obratite se ovlaštenim servisnim partnerima.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti