Aktuelno

BIHAMK i ISOMAX LOYALTY PROGRAM

HIFA OIL grupacija je razvila poseban program lojalnosti za svoje korisnike. U okviru ovog programa, svi korisnici uživaju u pogodnostima kao što su jeftinije gorivo, popusti u HIFA Oil marketu...

Partnerstvom BIHAMKa i Hifa Oil grupacije, svi BIHAMK članovi postali su dio ISOMAX loyalty programa, te u narednom periodu mogu sakupljati bodove sipanjem goriva na pomenutim pumpama. Također, i svi novi BIHAMK članovi postaju dio ISOMAX loyalty programa. Ujedno su i ISOMAX članovi, dobrodošli da postanu BIHAMK članovi i koriste sve poznate benefite BIHAMK članarine.
ISOMAX program lojalnosti je podijeljen na tri nivoa u okviru kojih možete ostvariti razne pogodnosti sakupljajući litre.

Da bi ostvarili navedene pogodnosti, potrebno je posjedovati aktivnu BIHAMK karticu i istu pokazati prilikom plaćanja (člansku karticu ili mini privjesak karticu). Posjedovanje ISOMAX kartice, pored BIHAMK članske kartice NIJE NEOPHODNO NITI POTREBNO za ostvarivanje popusta i sakupljanje bodova!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti