BIHAMK BONUS

BIHAMK BONUS – sa BIHAMKOM uštedite novac!

Članovi BIHAMK-a su navikli da je BIHAMK tu kada im je napotrebniji i da se konstantno trudi pružiti još više.  BIHAMK BONUS predstavlja program koji svim članovima, pruža niz beneficija poput popusta na gorivo, popusta u hotelima i restoranima, auto školama, prodavnicama specijaliziranim za autodijelove i niže cijene na određenim shopping lokacijama, wellnessu,  kao i povoljnosti prilikom korištenja sportskih i zabavnih sadržaja.

Program omogućava članovima popuste i razne druge povlastice pri kupovini različitog asortimana proizvoda/usluga na svim maloprodajnim lokacijama koje nose oznaku “BIHAMK BONUS“. Svaki aktivni član BIHAMK-a ima pravo da uz prikaz svoje članske kartice učestvuje u ostvarivanju različitih bonusa.

Očekujte atraktivne povlastice i uvjerite se da BIHAMK nije samo vaš prijatelj na cesti, već i u svakodnevnom životu!

[NAPOMENA]

Dragi članovi, BIHAMK Vam je omogućio pregled svih partnera po kategorijama, jednostavnim klikom na dio: izdvojene ponude, otvara Vam se pregled svih kategorija (hoteli i turizam, shopping, sve za auto, ljepota i zdravlje, edukacija, sport i rekreacija) gdje možete pogledati sve BIHAMK BONUS partnere. Pretraživanje partnera je moguće i po gradovima, koji Vas interesuju. 

 

BIHAMK BONUS

Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Utorak
  • Srijeda
  • Četvrtak
loading ...