Aktuelno

NIŽE CIJENE GORIVA ZA ČLANOVE NA HIFA BENZINSKIM PUMPAMA!

Bosanskohercegovački auto-moto klub BIHAMK je na samom početku 2017. godine svim svojim članovima, bez obzira koji članski paket posjeduju, obezbijedio novu povlasticu. 

Od 05. januara 2017. godine na svim benzinskim stanicama najveće domaće naftne kompanije - HIFA grupacije, za sve članove BIHAMK-a će biti omogućen popust od 0,05 KM/po litru bilo koje vrste goriva.


Da bi ostvarili pravo na ovu pogodnost, dovoljno je da članovi BIHAMK-a (kupci) pokažu svoju BIHAMK člansku karticu i popust se obračunava direktno na kasi prilikom plaćanja.

Odabirom HIFA grupacije kao novog partnera, BIHAMK je svojim članovima osigurao popust na visoko kvalitetno gorivo koje od danas koriste i sva BIHAMK vozila pomoći na cesti kao i veliki broj saradnika na poslovima asistencije u cijeloj zemlji.
Na HIFA benzinskim pumpama možete ostvariti popust na cijenu goriva u iznosu od 0,05 KM (pet feninga) po litru za sva goriva i za sve vrste plaćanja! BIHAMK i HIFA žele svim članovima pružiti dodatnu uštedu, jer prosječan potrošač na godišnjem nivou ovim putem može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva. Svi vozači mogu na vrlo jednostavan način, uz pomoć BIHAMK kalkulatora, provjeriti uštede, ukoliko su BIHAMK članovi i sipaju gorivo na HIFA pumpama. http://bihamk.ba/bs/kalkulator/goriva/117

HIFA d.o.o.je prepoznata kao najuspješnija domaća naftna kompanija, sa mrežom od preko 36 pumpi u cijeloj Bosni i Hercegovini, gdje se svakodnevno vrše ispitivanja kvaliteta goriva na svim pumpama. HIFA poseban naglasak stavlja i na tačnost nasute količine i odgovorno tvrde da je gorivo koje se toči na njihovim pumpama vrhunskog kvaliteta i da nemaju reklamacije na kvalitetu i količinu nasutog goriva. Bosanskohercegovački auto moto klub BIHAMK je auto moto klub sa tradicijom dugom preko 70 godina u oblasti pružanja najkvalitetnije pomoći na cesti. BIHAMK sa ciljem proširenja pogodnosti za svoje članove udružuje snage sa HIFOM kako bi vozačima olakšali svakodnevna putovanja!

S obzirom da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora) te cijeloj Evropi, ovim ugovorom se ujedno širi i mreža mjesta na kojima se moguće učlaniti, jer od sada su vozači u mogućnosti da pristupe članstvu i na bilo kojoj pumpi unutar razgranate mreže HIFA grupacije (preko 37 pumpi širom Bosne i Hercegovine). Napominjemo da i postojeći članovi BIHAMK-a mogu obnoviti svoje članstvo.
Nakon odabira željenog članskog paketa – START, CLASSIC ili PLUS, zainteresirani vozači uplaćuju iznos na blagajni, a uposlenik HIFA-e izdaje mobilno članstvo za aktivaciju članstva. Na svakom mobilnom članstvu se nalazi BIHAMK besplatni broj telefona, koji vozači trebaju nazvati kako bi na najbrži način aktivirali/produžili svoje članstvo.

Spisak HIFA lokacija, pogledajte u galeriji fotografija ili na BIHAMK lokacijama: http://bihamk.ba/bs/clanstvo/lokacije

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti