Aktuelno

EDUKACIJA UPOSLENIKA POZIVNOG CENTRA BIHAMK-a

Kao tržišni lider u pružanju usluga mobilnosti u Bosni i Hercegovini, BIHAMK veliku pažnju posvećuje edukaciji kadra u cilju  upoznavanje sa savremenim dostignućima na polju pružanja usluga pomoći na cesti.

Automehaničari BIHAMK Asistencije početkom 2020. godine usješno su završili edukaciju i dobili certifikate za opravku električnih vozila, te time postali jedini ovlašteni pružaoci ove vrste usluga za električna vozila na cesti. Kvalitetan rad BIHAMK-a prepoznao je i PORSCHE BH povjerivši BIHAMK Asistenciji pružanje usluga garancije mobilnosti za električna vozila.

U cilju unapređenja kvaliteta usluga, 15. jula 2021. godine u saradnji sa kompanijom PORCSHE BH organizovana je edukacija uposlenika pozivnog centra BIHAMK-a koji su imali priliku upoznati se sa najnovijim električnim vozilima iz VW ID family. Tokom edukacije prezentirani su svi bitni elementi za pružanje kvalitetne usluge i podrške za vozila VW ID3 i VW ID 4, koji predstavljaju novitet na tržištu Bosne i Hercegovine, a organizovana je i testna vožnja tokom koje su su operateri BIHAMK-a upoznali sa voznim karakteristikama ovih vozila.

   

Edukacija stručnih lica BIHAMK Asistencije na modelima električnih vozila VW ID3 i VW ID4 nastaviti će se u i narednom periodu.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti