Aktuelno

Povodom 8. Marta – Međunarodnog dana žena, BIHAMK obezbjeđuje veliko sniženje članarine za sve pripadnice ljepšeg spola! 

Period sniženja traje od 02.03. do 10.3.2018. godine.

Zašto vrijedi biti članica?

Život je putovanje, a putovanje je uvijek lakše uz BIHAMK, jer kada vam pomoć zatreba, BIHAMK je vaš najbolji suvozač!

BIHAMK članstvo osigurava pomoć na cesti u BiH i susjednim zemljama (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Albanija), ali i na teritoriji Evrope (u zavisnosti od odabranog paketa).

CLASSIC i PLUS paketi, pored pomoći na cesti, osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova poput rent-a-cara, smještaja ili povratka kući, te pokrivanje medicinskih troškova do 1.000 KM. Uz sve pakete ostvarujete i mnoge uštede u sklopu programa BONUS i Show Your Card, a posebno izdvajamo HIFA pumpe, na kojima imate popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja.

Treba svakako napomenuti da se početne cijene bilo koje vrste pomoći u pomenutim zemljama kreću od 120 eura pa na više, dok BIHAMK članovi navedene usluge imaju besplatno u okviru paketa. BIHAMK je omogućio učlanjenje, kao i produženje članstva putem interneta po akcijskim cijenama OVDJE Osim interneta, učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, te kod svih BIHAMK ugovorenih saradnika (HIFA pumpe, mehaničari na terenu i saradnici…).

Listu lokacija po gradovima možete pogledati OVDJE 


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Nedjelja
  • Ponedjeljak
  • Utorak