Aktuelno

Dana 18. decembra/prosinca 2019. godine organizovana je posjeta djece Predškolske ustanove “Sretno djetinjstvo” Pozivnom centru BIHAMK-a. Posjeta je organizovana u svrhu nadogradnje teorijskog sistema znanja, praktičnog viđenja istih, s namjerom da se djeca upoznaju sa radom uposlenika BIHAMK-a i sa opremom koju koriste u svakodnevnom radu.  

Uposlenici BIHAMK Asistencije su se potrudili da im na pristupačan i njima razumljiv način pokažu kako izgleda jedan radni dan u Pozivnom centru, omogućivši im da koriste opremu i javljaju se radio vezom mehaničarima i vozačima, ali i da se upoznaju sa specijalnim vozilom za pružanje tehničke pomoći na cesti. Po završetku posjete djeci su uručeni prigodni pokloni, bojanke, privjesci i reflektirajuće narukvice, dok su predstavnici vrtića BIHAMK-u uručili Zahvalnicu za učešće u odgojno-obrazovnoj aktivnosti.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...