Aktuelno

Gospodin Mohammed Ben Sulayem, predsjedavajući arapskog vijeća auto-touring klubova (ACTAC) i zamjenik FIA predsjednika za sport, boravi u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Bosanskohercegovačkom auto-moto klubu.

Za vrijeme boravka u Sarajevu, g. Ben Sulayem se detaljno upoznao sa svim segmentima djelovanja BIHAMK-a, dosadašnjim postignućima u radu, te razvojnim planovima kluba. Posjeta g. Ben Saleyema, koji obavlja i funkciju predsjednika auto-touring klubova Ujedinjenih Arapskih Emirata (ATCUAE), velika je čast i priznanje BIHAMK-u, a tokom razgovora između g. Ben Sulayema i menadžmenta kluba razmotrene su mogućnosti dodatnog unaprjeđenja saradnje između BIHAMK-a i FIA-e.

U okviru svoje posjete BIHAMK-u, g. Ben Sulayem je obišao i neke od njegovih kapaciteta, te dao intervju za naredni broj članskog magazina „BIHAMK AUTO“.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Utorak
  • Srijeda
  • Četvrtak