Aktuelno

Dana 19.05.2022. godine, u Sarajevu je održan ARC Adriatic Balkan Meeting. ARC Europe Group je najveći pružalac usluga pomoći na cesti u Evropi s izvanrednom mrežom u više od 40 evropskih zemalja, a u Bosni i Hercegovini usluge pruža BIHAMK Asistencija.  

S obzirom da je BIHAMK Asistencija d.o.o. tržišni lider naše zemlje u B2B segmentu pružanja usluga za klijente iz automotive sektora, ARC Europe Group je prepoznao naš rad, trud i zalaganje u oblasti razvoja usluga i programa u B2B području, našu strategiju u razvoju, kao i primjenu savremenih digitalnih rješenja. Bila je čast biti domaćin ovog događaja, a svojim prisustvom su gosti iz ARC Europe Group i auto klubova iz Adriatic Balkan regije iskazali svoje poštovanje.

Sastanku su prisustvovali direktor prodaje ARC Europe Group gosp. Ronald Verel, te regionalni menadžeri ARC Europe Group Marijan Rimac i Dordje Pešić. Pored kolega iz ARC Europe Group, sastanku su prisustvovali i predstavnici iz AMZS - Slovenija, HAK Usluge - Hrvatska, AMSS - Srbija, AMSCG – Crna Gora, AMSM - Makedonija, ACA – Albanija, te predstavnici BIHAMK-a kao domaćina.

Neke od tema sastanka su bile posljednji izvještaj od ARC Advisory Board-a, informacije i status u vezi aktuelnih i predstojećih tendera, plan implementacije programa Jaguar Landrover Assistance u Adriatic regiji, status implementacije SPARX-a, planirane edukacije, te novi projekti u auto klubovima iz Adriatic Balkan regije.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Srijeda
  • Četvrtak
  • Petak
loading ...