Aktuelno

Turistička agencija KOMPAS je za sve članove BIHAMK-a obezbjedila popust od 5 % na sve aranžmane, izuzev Cavtata.

Odaberite jedan od hotela iz ponude KOMPAS agencije, te uživajte u odmoru uz uštedu sa BIHAMK karticom.

Popust od 5 % vrijedi i na već snižene cijene!

Kompas je jedna od prvih agencija na prostoru Bosne i Hercegovine, postoji od 1951. godine, raspolaže sa mrežom od preko 50 agencija u gradovima diljem svijeta, a u Sarajevu je prisutna od 1971. godine. Od 2006 god. Kompas Sarajevo je članica grupacije Adriatica net. - najjačeg regionalnog servisa u svim područjima turizma.

BIHAMK i KOMPAS saradnja

BIHAMK i Kompas su udružili snage, kako bi naši članovi i ovog ljeta imali mogućnost uštede za boravak na Jadranu. U nastavku smo izdvojili najatraktivnije ponude, a dodatni pregled svakako pogledajte na Kompasovoj stranici.

JUŽNI JADRAN

SREDNJI JADRAN

SJEVERNI JADRAN

OTOCI

Provedite ugodan odmor na Jadranskom moru po posebno niskim cijenama!

Karticu pokaži, uštedu ostvari!

Kompas poslovnice:

www.kompas.ba

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...