Aktuelno

FORD ASSISTANCE

FORD Assistance predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i F-Autocentar d.o.o. SA. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA pruža usluge u BiH i Evopi, te sva nova vozila koja su prodana putem mreže ovlaštenih prodavača u Bosni i Hercegovini, imaju pokriće 2 godine ili 100 000 prijeđenih kilometara.

FORD Assistance organizuje usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BiH i Evrope.

Korisnički brojevi telefona za FORD Assistance koji su dostupni 24/7/365:

0800 202 20 - free phone za pozive iz BiH

+387 33 282 112 - za pozive iz inostranstva/inozemstva

Pojedinosti o usluzi FORD Assistance možete dobiti u FORD mreži partnera.

F-AC GARANCIJA MOBILNOSTI

Od 11. septembra/rujna 2012.godine, stupio je na snagu Ugovor o pružanju usluga „F-AC Garancija Mobilnosti” za vozila iz programa Ford koji je potpisan sa firmom F-Autocentar d.o.o. SA.

F-AC Garancija Mobilnosti za vlasnike vozila iz programa Ford predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i F-Autocentar d.o.o. SA. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA organizira i pruža usluge pomoći na cesti i dodatne usluge u BiH i Evropi.

Vozila marke Ford (osim vozila do 24 mjeseca, koja imaju pravo na usluge putem Ford Assistance) imaju pravo na uslugu F-AC Garancije Mobilnosti uz uvjet redovnog servisiranja u ovlaštenom servisu. Vlasnici vozila putem redovnog servisiranja i održavanja vozila u ovlaštenom servisu prema propisanom planu održavanja, ostvaruju pravo na usluge, što potvrđuju potpisom i pečatom ovlaštenog servisnog partnera.

Korisnički broj telefona za F-AC Garancija Mobilnosti koji je dostupan 24/7/365:

+387 33 282 118 - za pozive iz BiH i inostranstva/inozemstva

Pojedinosti o usluzi F-AC Garancija Mobilnosti možete dobiti putem Ford mreže koncesionara.Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota