Aktuelno

NOVO VRIJEME, ISTE CIJENE, NOVE POGODNOSTI

Situacija s pandemijom COVID 19 i novim načinom života koji dolazi sa njom se mijenja iz dana u dan,pa se tako mijenjaju i mnoge naše uobičajene aktivnosti.

Ipak, ono što nam ni novo vrijeme u kojem živimo ne može oduzeti su putovanja unutar naše Bosne i Hercegovine, koja nudi sasvim dovoljno sadržaja da provedemo ugodno ljeto.

U situaciji kada smo svi suočeni sa sve većim restrikcijama, želja nam je da svojim članovima olakšamo i pomognemo u ovim novim vremenima, pa smo odlučili omogućiti nove pogodnosti, zadržavajući iste cijene.

Ove pogodnosti će vrijediti za sve postojeće aktivne članove, kao i za sve one koji se učlane do kraja godine.

Od sada, sve članske pogodnosti imaju svoju novčanu protuvrijednost, što omogućava korištenje članskih prava do maksimuma u okviru članskog paketa, a posebna atraktivnost je spajanje svih pogodnosti u slučaju potrebe u Bosni i Hercegovini, a kod paketa PLUS i CLASSIC omogućavanje korištenja evropskih/regionalnih pogodnosti unutar države.

Pojednostavljeno rečeno, od sada članovi mogu sami da biraju šta, kada i koliko koriste od članskih pogodnosti, u skladu sa svojim potrebama i hitnosti situacije.

Kao što smo u nekim vremenim koja su bila pogodnija za putovanja uvijek bili na usluzi našim brojnim članovima, nastavit ćemo i dalje da budemo najbolji prijatelj na cesti svim vozačicama i vozačima koji su odabrali članstvo u BIHAMK-u kao dio svoje obavezne opreme.

 BIHAMK - Uvijek u tvom pravcu!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti