Aktuelno

Predstavljamo prvo izdanje digitalnog magazina BIHAMK auto.

Shodno novonastalnoj situaciji, ali i dobu digitalizacije, BIHAMK je novo izdanje magazina realizovao u digitalnoj verziji.

Iako vjerujemo da ljubitelji štampe preferiraju listati prave stranice magazina, BIHAMK je ponudio poboljšani doživljaj uz interaktivne stranice i multimedijalne tekstove.

U novom izdanju pročitajte:

- BIHAMK članarinu možete platiti i putem SMS-a,
- Kako je COVID-19 uticao na saobraćajne nezgode,
- ADAC i BIHAMK proljetni test dječijih autosjedalica,
- Nastavljena izgradnja dionica autoceste na koridoru 5C - Građevinari pobijedili koronu,
- Baština BIH na UNESCO-vom popisu,
- Saobraćaj, ekonomija, ekologija,

ali i mnoge druge zanimljivosti.

Klikni, prijavi se i čitaj!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Srijeda
  • Četvrtak
  • Petak
loading ...
Zatvori X