Članak top banner 970x90
Članske pogodnosti

Poboljšali smo članske pakete! Pročitajte šta je NOVO

Slušajući potrebe naših članica i članova, u 2023. godinu smo odlučili ući sa novim, poboljšanim, članskim paketima. Pročitajte više u nastavku.

Autor: BIHAMK

BIHAMK članski paketi međusobno se razlikuju u opsegu i količini članskih pogodnosti koje garantujemo. U 2023. godinu smo odlučili ući sa novim, poboljšanim članskim paketima, slušajući potrebe naših članica i članova. I dalje nudimo tri osnovna paketa: START, CLASSIC, PLUS i Family paket kao dodatni paket, koji nosilac članstva može dodati na svoje članstvo. U nastavku pročitajte koje su to nove pojedinosti za svaki od tri paketa. 

START paket

U odnosu na prijašnje pogodnosti koje je garantovao ovaj paket, od sada i START paket garantuje nadoknadu medicinskih troškova nastalih tokom putovanja do iznosa od 500,00 KM (u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj gori), jednom godišnje. Također, od sada ovaj paket garantuje i pomoćne usluge u slučaju saobraćajne/prometne nezgode ili trajnog kvara vozila, a to su: pravo na besplatan smještaj, zamjensko vozilo, ili organizovanje prijevoza u Bosnu i Hercegovinu, ukupne vrijednosti do 200,00 KM. Pored ovih, u potpunosti novih pojedinosti, važno je spomenuti da je povećan budžet za pomoć na cesti.

🔔 Podsjećamo: Članske pogodnosti ostvaruju se isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Republike Srbije i Republike Crne Gore.

CLASSIC paket

Nova pogodnost u ovom paketu je intervencija stručnih lica za pomoć u kući na adresi datoj pri učlanjenju, jednom godišnje. Pored toga, novo je sljedeće:

i) Pomoć na cesti i prijevoz vozila u kvaru na teritoriji Bosne i Hercegovine i šire regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija i Albanija [POVEĆAN BUDŽET]);

ii)  Nadoknada medicinskih troškova nastalih tokom putovanja do iznosa od 1000 KM (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija i Albanija [NOVO]);

iii) Pomoćne usluge u slučaju saobraćajne/prometne nezgode ili trajnog kvara vozila, a to su: pravo na besplatan smještaj, zamjensko vozilo, ili organizovanje prijevoza u Bosnu i Hercegovinu do 500,00 KM.

🔔 Podsjećamo: Članske pogodnosti ostvaruju se isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Republike Srbije, Republike Crne Gore, Republike Albanije i Republike Slovenije

PLUS paket

Kao i u CLASSIC paketu, nova pogodnost je intervencija stručnih lica za pomoć u kući na adresi datoj pri učlanjenju, jednom godišnje. Pored toga, povećan je budžet za usluge:

i)  Nadoknada medicinskih troškova nastalih tokom putovanja do iznosa od 2000 KM (kontinentalna Evropa);

ii) Pomoćne usluge u slučaju saobraćajne/prometne nezgode ili trajnog kvara vozila, a to su: pravo na besplatan smještaj, zamjensko vozilo, ili organizovanje prijevoza u Bosnu i Hercegovinu do 700,00 KM.

🔔 Podsjećamo: Članske pogodnosti ostvaruju se isključivo na teritoriju Bosne i Hercegovine i kontinentalne Evrope.

Detaljan opis svih članskih paketa možete naći ovdje, Član V.

Tu je i Family paket, o kojem sve detalje možete pročitati ovdje.

Svoj paket (ili odabrati neki drugi) možete u svim našim poslovnicama, kod saradnika, te online putem, što svakako preporučujemo, a evo i zašto:

✅ Proces možete završiti za manje od dvije minute
✅ Plaćanje je u potpunosti sigurno 🔐
✅ Niža cijena 😉
✅ Dobit ćete potvrdu nakon izvršenog plaćanja 📲 (ako platite online putem), a ako odaberete plaćanje putem opšteg naloga, dobit ćete upute za plaćanje na e-mail.

BIHAMK

Povezane novosti

AKCIJA SA OPTIKOM SALIHBEGOVIĆ ZA ČLANOVE

AKCIJA SA OPTIKOM SALIHBEGOVIĆ ZA ČLANOVE

Optika Salihbegović je počela sa radom 15 marta 1999. godine. Od tada čine sve kako bi podigli usluge na najviši nivo, a kupcima obezbijedili najbolju moguću ponudu. Njihov moto „Vaš pogled na život“ je već dobro poznat kupcima.

Možda bi vas zanimalo