Članak top banner 970x90
Članske pogodnosti

Poboljšali smo članske pakete! Pročitajte šta je NOVO

Slušajući potrebe naših članica i članova, u 2023. godinu smo odlučili ući sa novim, poboljšanim, članskim paketima. Pročitajte više u nastavku.

Autor: BIHAMK

BIHAMK članski paketi međusobno se razlikuju u opsegu i količini članskih pogodnosti koje garantujemo. U 2023. godinu smo odlučili ući sa novim, poboljšanim članskim paketima, slušajući potrebe naših članica i članova. I dalje nudimo tri osnovna paketa: START, CLASSIC, PLUS i Family paket kao dodatni paket, koji nosilac članstva može dodati na svoje članstvo. U nastavku pročitajte koje su to nove pojedinosti za svaki od tri paketa. 

START paket

U odnosu na prijašnje pogodnosti koje je garantovao ovaj paket, od sada i START paket garantuje nadoknadu medicinskih troškova nastalih tokom putovanja do iznosa od 500,00 KM (u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj gori), jednom godišnje. Također, od sada ovaj paket garantuje i pomoćne usluge u slučaju saobraćajne/prometne nezgode ili trajnog kvara vozila, a to su: pravo na besplatan smještaj, zamjensko vozilo, ili organizovanje prijevoza u Bosnu i Hercegovinu, ukupne vrijednosti do 200,00 KM. Pored ovih, u potpunosti novih pojedinosti, važno je spomenuti da je povećan budžet za pomoć na cesti.

🔔 Podsjećamo: Članske pogodnosti ostvaruju se isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Republike Srbije i Republike Crne Gore.

CLASSIC paket

Nova pogodnost u ovom paketu je intervencija stručnih lica za pomoć u kući na adresi datoj pri učlanjenju, jednom godišnje. Pored toga, novo je sljedeće:

i) Pomoć na cesti i prijevoz vozila u kvaru na teritoriji Bosne i Hercegovine i šire regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija i Albanija [POVEĆAN BUDŽET]);

ii)  Nadoknada medicinskih troškova nastalih tokom putovanja do iznosa od 1000 KM (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija i Albanija [NOVO]);

iii) Pomoćne usluge u slučaju saobraćajne/prometne nezgode ili trajnog kvara vozila, a to su: pravo na besplatan smještaj, zamjensko vozilo, ili organizovanje prijevoza u Bosnu i Hercegovinu do 500,00 KM.

🔔 Podsjećamo: Članske pogodnosti ostvaruju se isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Republike Srbije, Republike Crne Gore, Republike Albanije i Republike Slovenije

PLUS paket

Kao i u CLASSIC paketu, nova pogodnost je intervencija stručnih lica za pomoć u kući na adresi datoj pri učlanjenju, jednom godišnje. Pored toga, povećan je budžet za usluge:

i)  Nadoknada medicinskih troškova nastalih tokom putovanja do iznosa od 2000 KM (kontinentalna Evropa);

ii) Pomoćne usluge u slučaju saobraćajne/prometne nezgode ili trajnog kvara vozila, a to su: pravo na besplatan smještaj, zamjensko vozilo, ili organizovanje prijevoza u Bosnu i Hercegovinu do 700,00 KM.

🔔 Podsjećamo: Članske pogodnosti ostvaruju se isključivo na teritoriju Bosne i Hercegovine i kontinentalne Evrope.

Detaljan opis svih članskih paketa možete naći ovdje, Član V.

Tu je i Family paket, o kojem sve detalje možete pročitati ovdje.

Svoj paket (ili odabrati neki drugi) možete u svim našim poslovnicama, kod saradnika, te online putem, što svakako preporučujemo, a evo i zašto:

✅ Proces možete završiti za manje od dvije minute
✅ Plaćanje je u potpunosti sigurno 🔐
✅ Niža cijena 😉
✅ Dobit ćete potvrdu nakon izvršenog plaćanja 📲 (ako platite online putem), a ako odaberete plaćanje putem opšteg naloga, dobit ćete upute za plaćanje na e-mail.

BIHAMK

Povezane novosti

Možda bi vas zanimalo