Članak top banner 970x90
Članske pogodnosti

[SAMO ZA ČLANOVE] Malta, charter let iz Sarajeva! 🌞✈

Partner u našem BONUS programu, turistička gencija Kompas, obezbijedila je posebnu ponudu SAMO za naše članove! Malta, prvi maj. Zvuči odlično, zar ne?! Cijena aranžmana po osobi je inače 1.199 KM, a za BIHAMK članove 1.099 KM.

Autor: BIHAMK

Partner u našem BONUS programu, turistička gencija Kompas, obezbijedila je posebnu ponudu SAMO za naše članove!

Destinacija okupana suncem cijele godine

Ovo otočje nalazi se gotovo u središtu Mediterana, 93 km južno od Sicilije i 288 km sjeverno od Afrike. Sa 7000 godina historije, Malteški otoci i Valletta izvrstan su primjer urbanističkog planiranja, koji je zbog svoje jedinstvenosti uvršten na listu svjetske baštine UNESCO-a. Kamo god krenuli, očekuju vas jedinstvene historijske znamenitosti. Hramovi, palače, katedrale i utvrde pružaju uvid u živopisnu historiju koju gotovo da možete osjetiti.

View this post on Instagram

A post shared by BIHAMK (@bihamk)

Duga i bogata historija

Na putu ćete naići na misteriozne prahistorijske lokalitete, srednjovjekovne kapele i osamljene palače vitezova. Oduševit će vas jedinstveni prahistorijski hramovi, neke od najstarijih kamenih građevina na svijetu, rimske katakombe, srednjovjekovni gradovi i izvanredna arhitektonska i umjetnička ostavština vitezova sv. Ivana (Malteški vitezovi). Malteški otoci pružaju uzbudljive kombinacije prizora: mediteransko plavetnilo, vapnenačku arhitekturu boje meda i čisto nebo.

Gotovo se možete zaljubiti u svaku usku ulicu čarobne Vallete. Malta je apsolutno nezaobilazno odredište za one koji vole kombinovati fascinantnu antičku historiju s arhitekturom i prekrasnom prirodom.

Sretni smo jer smo obezbijedili našim članovima posebnu ponudu za sljedeće uslove:

  1. 5 dana (4 noći), od 28.4. do 2.5.2023. u hotelu sa 4 zvjezdice
  2. Let za Maltu (avio karta Sarajevo-Malta-Sarajevo; aerodromske takse; prtljag do 23 kg i 10 kg ručne prtljage); uključeni izlet u Valletu; uključeni izlet u "Tri grada"
  3. Povratni bus transfer aeodrom – hotel- aerodrom na Malti

Više o samom aranžmanu pogledajte OVDJE.

BIHAMK

Povezane novosti

AKCIJA SA OPTIKOM SALIHBEGOVIĆ ZA ČLANOVE

AKCIJA SA OPTIKOM SALIHBEGOVIĆ ZA ČLANOVE

Optika Salihbegović je počela sa radom 15 marta 1999. godine. Od tada čine sve kako bi podigli usluge na najviši nivo, a kupcima obezbijedili najbolju moguću ponudu. Njihov moto „Vaš pogled na život“ je već dobro poznat kupcima.

Možda bi vas zanimalo