Članak top banner 970x90
Vijesti

Stigao osvježeni T-Roc

Od 2017. prodano više od milion primjeraka.

Autor: BIHAMK

Osvježeni Volkswagen T-Roc stigao je u BiH i oduševljava svojim novim dizajnom svjetala od prednjeg do stražnjeg dijela vozila. Unutrašnjost  također nudi savremeniji stil i veći osjećaj kvalitete nego ikada prije.

Standardna oprema sada uključuje LED svjetla, digitalni kokpit, novi infotainment sistem i redizajnirani multifunkcionalni volan.

Što se pogona tiče, kupci mogu birati između tri benzinska i dva dizelska motora. Ponuda počinje s jednolitarskim TSI motorom sa 110 KS.

Snažniji četverocilindarski motori razvijaju 150, odnosno 190 KS, zavisno od toga radili se o 1.5 TSI ili 2.0 TSI motoru. Dizelski 2.0 TDI motori dolaze sa 115 i 150 KS, gdje snažniji dolazi i u kombinaciji s 4-Motion pogonom.

Kako biste se informisali o svim novim tehničkim detaljima i cijenama posjetite stranicu Volkswagen BiH i konfigurište svoj željeni model.

''Kombinacija progresivnog izgleda, sportskih performansi i robusne svestranosti postala je izuzetan recept za uspjeh'', izjavio je Dino Bratović, Volkswagen PKW Brand manager te dodao: ''Od samog početka i bez direktnog prethodnika, T-Roc je stekao ogromnu popularnost. Od svog lansiranja na tržište krajem 2017. godine, Volkswagen je već prodao više od milion primjeraka kompaktnog SUV-a, impresivno potvrđujući strategiju kompanije u segmentu SUV vozila.''

Raspon cijena za pakete sa serijskom opremom za osvježeni T-Roc kreće od 50.510 KM (1.0 TSI Life), pa sve do 70.757 KM (2.0 TDI R-Line 4-Motion DSG). Naravno, svaka verzija se može dodatno nadograditi i personalizovati.

Tagovi
BIHAMK

Povezane novosti

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW Classic, odjel za klasične automobile njemačke marke, počet će izdavati nove digitalne dokumente za vlasnike klasičnih modela. Novi dokument sadrži podatke o motoru, šasiji, datumima proizvodnje i isporuke, kao i popis dodatne opreme.

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Kultni Mustang nastao je 1964., u godini kada je Cassius Clay postao Muhammad Ali, Martin Luther King dobio Nobelovu nagradu za mir, a Beatlesi izazvali ludnicu kada su prvi put stigli u Ameriku. U svemu tome je rođen model koji je postao prava legenda.

Možda bi vas zanimalo