Članak top banner 970x90
Članske pogodnosti

Znate li kada možete koristiti člansku pogodnost prijevoz vozila u kvaru?

Svi članovi BIHAMK-a imaju pravo na uslugu prijevoza vozila u kvaru u okviru članskog paketa koji član posjeduje.

Autor: BIHAMK

Ukoliko ste član BIHAMK-a i ukoliko Vam se desi kvar na vozilu, a koji nije moguće otkloniti na licu mjesta, pozivom na broj 1282 ili +387 33 282 100 (ako pozivate iz inostranstva) možete dobiti uslugu prijevoza vozila do servisa.

Prijevoz vozila u kvaru predstavlja dolazak vučne službe i prijevoz vozila od mjesta utovara do mjesta istovara. Udaljenost prijevoza vozila računa se od mjesta utovara do mjesta istovara vozila, te ako je udaljenost veća nego što to osiguravaju članska prava, razliku u cijeni snosi član.

Mia R. iz Brčkog, članica BIHAMK-a, koristila je ovu uslugu u povratku iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu.

View this post on Instagram

A post shared by BIHAMK (@bihamk)

Gdje je moguće korisiti uslugu prijevoza vozila u kvaru?

Prije svega, važno je spomenuti da sva tri BIHAMK članska paketa (START, CLASSIC i PLUS) nude uslugu prijevoza u kvaru.

Ako do kvara vozila dođe na teritoriji Bosne i Hercegovine, član ima pravo odabira gdje će vozilo biti prevezeno, uz ograničenje besplatnog prijevoza, u zavisnosti od članskog paketa.

Ako do kvara na vozilu dođe na području inostranih država, vozilo se prevozi do najbližeg servisa.

🕪 BIHAMK pogodnost - 𝐏𝐫𝐞𝐯𝐨𝐳 𝐚𝐮𝐭𝐚 𝐝𝐨 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐬𝐚 🚘 ✅ Ako kvar nije moguće popraviti na licu mjesta, prevozimo vaše vozilo odmah❗

Posted by BIHAMK on Wednesday, 4 March 2020

Koliko usluga prijevoza vozila u kvaru članovi imaju pravo koristiti?

U ovisnosti koji članski paket posjeduje član, postoje razlike i u broju usluga koje se mogu koristiti. Tako korisnici START članskog paketa imaju pravo koristiti uslugu prijevoza vozila u kvaru jednom. Vrijednost usluge je 250 KM. Ovu uslugu je moguće iskoristiti u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj ili Crnoj Gori.

Korisnici CLASSIC članskog paketa na raspolaganju imaju dvije usluge prijevoza vozila u kvaru. Novčana protuvrijednost jedne članske usluge prijevoza vozila u Bosni i Hercegovini iznosi do 100 KM. Druga usluga prijevoza odnosi se na područje Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije ili Albanije i ima novčanu protuvrijednost u iznosu od 250 KM.

Ukoliko ste korisnik PLUS članskog paketa, broj usluga prijevoza vozila u kvaru povećan je na ukupno četiri. Od toga se dvije usluge mogu koristiti u Bosni i Hercegovini (250 KM + 95 KM), a preostale dvije se koriste na području kontinetalnog dijela Evrope. Novčana protuvrijednost pojedinačne članske usluge iznosi 300 KM.

Kada nije moguće korisiti uslugu prijevoza vozila u kvaru?

  • BIHAMK nema obavezu pružiti uslugu prijevoza vozila u kvaru za motorna vozila koja su duža od 5 metara i čija nosivost prelazi 3,5 tone.
  • Ukoliko osoblje BIHAMK-a procijeni da je vozilo pod rizičnim i opasnim teretom, BIHAMK zadržava pravo da ne izvrši traženu uslugu.
  • Prijevoz vozila ne može se realizovati za vozila koja nisu propisno registrovana, osim u izuzetnim slučajevima i po odobrenju ovlaštene osobe.

Ukoliko još uvijek niste član BIHAMK-a, učlaniti se možete putem naše web stranice ili na nekoj od sljedećih lokacija koje možete pronaći ovdje.

BIHAMK – Vrijedi biti član!

BIHAMK

Povezane novosti

Možda bi vas zanimalo