Članak top banner 970x90
BIHAMK vijesti

Od 2. do 10. marta 2022. akcijsko sniženje iznosa članarine samo za dame!

U okviru promotivnih aktivnosti za 8. mart – Dan žena, organizujemo akcijsko sniženje iznosa članarine samo za dame, koja osigurava pomoć na cesti u BiH i okolnim zemljama, ili na teritoriji čitave Evrope.

Autor: BIHAMK

Zašto vrijedi biti članica?

BIHAMK je sinonim za pomoć i prijatelja na cesti preko 75 godina, koji nakon poziva na jedinstveni broj 1282 obezbjeđuje pomoć sa mehaničarima i posebnim vozilima osposobljenim za popravak kvara na licu mjesta. Sa kvalitetnom mrežom saradnika pokrivamo teritoriju cijele Bosne i Hercegovine, a preko partnerstva sa srodnim organizacijama pokrivamo i druge zemlje, kao i čitavu Evropu!

Svi smo svjesni da neugodnosti koje može izazvati često potpuno banalan kvar na automobilu tokom putovanja, mogu biti izuzetno velike ukoliko prije putovanja ne „predvidimo“ takvu mogućnost. Bez obzira da li vozite kraće relacije ili izvan države, kvar se može dogoditi bilo kada i bilo gdje.

Ove godine imate priliku kupiti članarinu po sniženoj cijeni u promotivnom periodu sa još boljim pogodnostima. Sve članske pogodnosti imaju svoju novčanu protuvrijednost, što omogućava korištenje članskih prava do maksimuma u okviru članskog paketa.

CLASSIC i PLUS paketi, pored pomoći na cesti, osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova poput rent-a-cara, smještaja ili povratka kući, te pokrivanje medicinskih troškova do 1.000 KM. Uz sve pakete ostvarujete i mnoge uštede u sklopu programa BONUS i Show Your Card, a posebno izdvajamo HIFA pumpe, na kojima imate popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja, Techno Shop lanac trgovine, Optiku Salihbegović i Electronic center koji ima sve za Vaš automobil.

Treba, svakako, napomenuti da se početne cijene bilo koje vrste pomoći u pomenutim zemljama kreću od 150€ pa na više, dok BIHAMK članovi navedene usluge imaju besplatno u okviru paketa. Omogućili smo učlanjenje, kao i produženje članstva putem interneta po akcijskim cijenama OVDJE.

Osim interneta, učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, te kod svih BIHAMK ugovorenih saradnika (HIFA pumpe, mehaničari na terenu i saradnici…). Listu lokacija po gradovima možete pogledati OVDJE.

Život je putovanje, a putovanje je uvijek lakše uz BIHAMK, jer kada vam pomoć zatreba, BIHAMK je prijatelj koji je uvijek u blizini! 

Uvjerite se, vrijedi biti članica!

BIHAMK

Povezane novosti

Možda bi vas zanimalo