BIHAMK Bonus

ELECTRONIC CENTER odobrava popust na odabrane artikle sa online shop-a u rasponu od 5 do 20%! Svim članovima BIHAMK-a Electronic Center obezbjeđuje popust na jednokratno gotovinsko plaćanje na kompletan neakcijski asortiman, kao i posebnu ponudu artikala u vidu posebne akcijske ponude od 5 do 20%.

Electronic Center je kompanija koja postoji od 1990. godine. Bavi se prodajom elektronskih dijelova, gadgeta, računarske opreme i još mnogim kategorijama iz svijeta elektronike i tehnike. Kupcima nudi mogućnost da putem online shop-a odaberu željene artikle i da vrše online kupovine 24 sata svakog dana. S ponosom vas obavještavamo da uz aktivno BIHAMK članstvo ostvarujete popust u rasponu od 5 do 20% na odabrane artikle! Pogledajte proizvode samo za BIHAMK članove na ovom linku: LINK

Ono što je prednost ove kompanije je činjenica da zahvaljujući dvadesetogodišnjem iskustvu u prodaji elektronike, tehnike, alata i razne opreme, uposlenice i uposlenici svakodnevno pomažu kupcima u njihovim upitima, željama, potrebama te zajednički pronalaze najbolje rješenje i to je ono što nas izdvaja od drugih. Također, u svoju ponudu uvrste od tri do pet novih proizvoda svaki dan. Također, obezbijedili su najbržu i najjeftiniju dostavu u Bosni i Hercegovini, a za svaku narudžbu preko 100 KM dostava je besplatna. 

Electronic Center ima za osnovni cilj plasman vrhunskih inovativnih proizvoda, najboljeg kvaliteta i najboljim cijenama, iz segmenta potrošačke elektronike, IT-a i gaminga na tržište Bosne i Hercegovine, te biti prvi izbor kupaca.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Nedjelja
  • Ponedjeljak
  • Utorak
loading ...