Članak top banner 970x90
Članske pogodnosti

Naši članovi sipaju pametnije!

HIFA odobrava popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste*, za sve vrste plaćanja svim aktivnim članovima BIHAMK-a! *izuzev dizel D4 (50 PPM) goriva

Autor: BIHAMK

Od 1995. godine do danas grupacija HIFA bilježi kontinuiran i kvalitetan rast i razvoj čemu u prilog svjedoči respektabilna mreža sa više od 55 benzinskih pumpi u sklopu kompletne grupacije, u brojnim gradovima Bosne i Hercegovine.

Grupaciju HIFA čine šest članica koje se bave uvozom, izvozom, maloprodajom, veleprodajom i transportom nafte i naftnih derivata. Pored ovoga grupacija HIFA u sklopu organizacione strukture ima i veliki broj samouslužnih autopraonica, vulkanizerskih radnji, naftne terminale kapaciteta 3.350.000 litara, kao i plinske terminale kapaciteta 600.000 litara, tako da je grupacija Hifa zajedno sa pumpama u mogućnosti skladištiti 8.000.000 litara goriva kao i 1.000.000 litara plina. Na temelju jasne poslovne orijentacije, brige o kvalitetu i podrške kupcima, grupacija HIFA danas drži lidersku poziciju u distribuciji naftnih derivata na veliko.
Osim toga, članice grupacije HIFA se ubrajaju među 5 najznačajnijih distributera u maloprodaji sa preko 15.000 motornih vozila dnevno čiji vozači brigu o kvalitetu naftnih derivata povjeravaju nama.

BIHAMK i HIFA saradnja

BIHAMK i HIFA su udružili snage, te svim BIHAMK članovima žele pružiti dodatnu uštedu, jer prosječan potrošač na godišnjem nivou ovim putem uštedi cijenu BIHAMK članstva ili rezervoar goriva! HIFA odobrava popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste*, za sve vrste plaćanja svim aktivnim članovima BIHAMK-a!

*izuzev dizel D4 (50 PPM) goriva

BIHAMK

Povezane novosti

AKCIJA SA OPTIKOM SALIHBEGOVIĆ ZA ČLANOVE

AKCIJA SA OPTIKOM SALIHBEGOVIĆ ZA ČLANOVE

Optika Salihbegović je počela sa radom 15 marta 1999. godine. Od tada čine sve kako bi podigli usluge na najviši nivo, a kupcima obezbijedili najbolju moguću ponudu. Njihov moto „Vaš pogled na život“ je već dobro poznat kupcima.

Možda bi vas zanimalo