Članak top banner 970x90
BIHAMK vijesti

BIHAMK AUTO od sada u online izdanju, dostupan svima!

Živimo u online svijetu. Sve je dostupno na webu, a koronavirus je samo ubrzao proces digitalizacije na svim poljima.

Autor: Amer Obradović

Preko weba se može naručiti i igla i lokomotiva, a većina građana dosta vremena u ruci drži mobilni telefon. Već nekoliko godina, BIHAMK AUTO magazin bio je objavljivan i u digitalnom formatu, a od ove 2022. godine Bosanskohercegovački auto-moto klub - BIHAMK je odlučio da sadržaje iz magazina prebaci na web-portal! Dobrodošli.

Sadržajno i dalje ostajemo na tragu našeg magazina, konzistentnih, provjerenih, profesionalnih i autentičnih priča naših autora, samo će dostupnost biti znatno bolja i funkcionalnija. Članovi našeg kluba imat će sva prava na informiranost i portal će biti novost koja će donijeti dodatnu vrijednost.   

Cilj nam je da budemo portal kojem se vjeruje, posebno u svijetu automobilizma i saobraćaja gdje su provjerene informacije potreba. Osim toga, naši članovi kluba, kao i svi čitatelji, imat će priliku pročitati testove automobila, analize, vijesti iz svijeta autosporta, naročito Formule 1, informacije o radovima na cestama, ekološke teme, kao i kolumne naših autora poput Ahmeda Burića. Na ovaj način bit ćemo dostupniji i mlađoj populaciji, te ćemo imati priliku da razvijemo videosadržaje i nove platforme. Svijet ide neumoljivo brzo, a, primjera radi, New York Times je davno premašio sedam miliona digitalnih pretplatnika. Uvjereni smo da će kvalitet našeg portala doprinijeti do čitalaca, ali i novih članova BIHAMK-a.

Do sljedećeg čitanja!

BIHAMK

Povezane novosti

WRC 2022

WRC 2022

Svjetski reli šampionat slavi pola vijeka. Nova jubilarna 50. sezona okreće pravilnik naopačke tako da protrese šampionat. U igri je novi pravilnik, što znači da se lijepo oprostimo od starog ''World Rally Car'' oranja podloge.

Možda bi vas zanimalo